Κώστας Σπυρόπουλος Βιογραφικό! Η ηλικία, οι σπουδές, τα κιλά, το ύψος και η καταγωγή

Κώστας Σπυρόπουλος Βιογραφικό! Η ηλικία, οι σπουδές, τα κιλά, το ύψος και η καταγωγή Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη σχολή Ηλεκτρονικών – Φυσικών στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, αποφάσισε να μπει με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Δάσκαλοι του ήταν η Μαίρη Αρώνη, ο Τάσος Λιγνάδης και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου. Το 1987 πήρε μέρος στην οντισιόν που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για το έργο “Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά” σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου.

Ο ηθοποιός είχε σχέση με την αείμνηστη ηθοποιό μέχρι το θάνατό της, το 1996. Λίγο αργότερα υπήρξε ζευγάρι με την Δήμητρα Λιάνη. Το 2003 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Σαν τον σκύλο με τη γάτα» ο Κώστας Σπυρόπουλου γνώρισε την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου με την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2008.

“ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ” Πέτρος Φιλιπίδης – Δημήτρης Λιγνάδης! “Μαλλιά – κουβάρια” μέσα στο ΚΕΛΙ!!!

Ο γάμος κράτησε τρία χρόνια και το 2011 αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει συνεργαστεί με αξιόλογα ονόματα του θεάτρου, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Νίκος Γαλανός κ.α.Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1964. Είναι στα 57. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγόςΟ Κώστας Σπυρόπουλος τα τελευταία πέντε χρόνια είναι σε σχέση με τη δημοσιογράφου και κοσμικογράφο Χριστίνα Πολίτη.