Κρατερός Κατσούλης: ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Η…νέα ΣΧΕΣΗ του και όσα είπε γι αυτή!

Κρατερός Κατσούλης: ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Η…νέα ΣΧΕΣΗ του και όσα είπε γι αυτή! “Έξαλλος” ο ταλαντούχος ηθοποιός με “αποκαλύψεις” για την προσωπική του ζωή. Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο του με την Κατερίνα Καραβάτου, δημοσίευματα αναφέρθηκαν στην δήθεν καινούργια του σχέση κάτι που τον ανάγκασε και να πάρει θε΄ση και ν’ απακαταστήσει την τάξη! Ο Κρατερός Κατσούλης φαίνεται πως έχει μπει σε μια… διαφορετική φάση της ζωής του, λίγο καιρό μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου, με τις δράσεις του να μην έχουν σχέση μονάχα με την ιδιότητά του ως ηθοποιού, προωθώντας ουκ ολίγες αξιόλογες προσπάθειες.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, που πρόσφατα άφησε την τηλεόραση, όταν και έφυγε από την «Φωλιά των ΚουΚου», συνεχίζει τόσο στο βασικό του επάγγελμα σε γυρίσματα, ιδίως για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη», όσο και στον πολυχώρο Modus Vivendi, μαζί με οτιδήποτε αυτός μπορεί να προωθεί σε δραστηριότητες και όχι μόνο, τονίζοντας πρόσφατα την προσωπική του ευτυχία.

Κρατερός Κατσούλης: ΟΛΑ για την καινούργια ΣΧΕΣΗ του με ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ του!!!

Η αναφορά του Κρατερού σε φίλη του ηθοποιό

Ο Κατσούλης, μάλιστα, αναφέρθηκε αυτή την φορά σε μια πολύ καλή του φίλη και συνάδελφο.

 

Ο λόγος γίνεται για τη Ζέτα Δούκα, της οποίας ο Κρατερός θέλησε να διαφημίσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το συγγραφικό έργο.

Η γνωστή ηθοποιός έχει γράψει τα παραμύθια «Έλλα και Άλλυ», σε διηγήματα που μιλούν επί της ουσίας για την αξία της διαφορετικότητας των ανθρώπων και ο Κατσούλης ζήτησε από τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, ευχόμενος τα καλύτερα στην φίλη του.

Διαβάστε ακόμα: Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης για τον διαζύγιο και πως το ανακοίνωσαν με την Κατερίνα Καραβάτου στα παιδιά τους.

Κρατερός Κατσούλης: 2η ΣΥΓΝΩΜΗ σου ΖΗΤΩ, ΠΡΩΤΗ να συγχωρέσεις!

Το πρωί της Παρασκευής ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όταν συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα όπου μίλησε για την επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης είπε πως “όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη.

Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά”.

“Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες.

Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας.

Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά” συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Η απάντηση του Κρατερού Κατσούλη στις φήμες που αφορούν την προσωπική του σχέση
«Πληροφορήθηκα σήμερα ότι έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένεια της γυναίκας.

Κρατερός Κατσούλης: Η Κατερίνα Καραβάτου και το πρόβλημα υγείας του.

Το δημοσίευμα λέει ξαφνικά ότι είμαστε μαζί και ότι αυτή είναι η νέα μου σχέση.

Ο άνθρωπος αυτός δεν ανήκει στον χώρο μας και επειδή η γυναίκα αυτή έχει και σύζυγο και παιδάκι, δημιουργήθηκε μια αναταραχή.

Έχουμε μιλήσει και ζήτησα συγγνώμη καθώς το δημοσίευμα αυτό αφορούσε εμάς τους δύο (…)

Ακόμη και αν ίσχυε κάτι από την προσωπική μου ζωή, αυτό που έχω ζητήσει και το έχω τηρήσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν με αφορά να βγαίνω και να μιλώ για τα προσωπικά μου. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις συνεργασίες μας τις δουλειές».