Δημοφιλή

ΚΡΑΤΗΣΟΥ! Η Αννίτα Πάνια ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ, φίλτρα και ΡΕΤΟΥΣ!

Η αλήθεια δεν πρέπει να ενοχλεί κανέναν. Αντίθετα πρέπει να ενοχλούνται όσοι αντιλαμβάνονται πως τους την κρύβουν. Η σχέση των διασήμων με το κοινό τους, είναι μια σχέση αμφιλεγόμενη. Ποιος μπορεί ν’ απαντήσει για το κατά πόσο είναι ειλικρινής. Εμείς φυσικά και μπορούμε, δεν θα το κάνουμε τώρα, το κάνουμε κατά καιρούς και με πολλούς τρόπους μέσα από τα κείμενα μας!

Θα ξαναπούμε προς το παρόν, πως οι αναγνώστες θα πρεπε να καταδικάζουν την όποια προσπάθεια, οποιουδήποτε αλλοιώνει την πραγματική εικόνα των…σταρ!

Πάμε στην Αννίτα Πάνια ξανά, την φωτογραφία ή καλύτερα τις φωτογραφίες της οποίας έχουν πάρει πολλά σάιτ, αλλά τονίζουμε πως τραβήξαμε εμείς!

Σοκαριστικό το αποτέλεσμα, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά επειδή απέχει από κείνο που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Η Αννίτα Πάνια είναι άνθρωπος που ξέρει τα μίντια, τα χειρίζεται και υποψιαζόμαστε πως δεν της αρέσει να βγαίνει κάτι που εκείνη δεν ελέγχει, παρά το ότι κάνει μία εκπομπή στην οποία πηγαίνουν με δική τους ευθύνη και απόφαση συνάνθρωποι μας, αλλά, που εκθέτουν το πρόβλημα που τους απασχολεί. Αφήνουμε το σχόλιο σε αυτό το σημείο, με αυτόν τον διακριτικό τρόπο, επειδή όλοι έχουμε άποψη γι αυτό!

Πάμε στο προκείμενο. Στις φωτογραφίες. Δεν ξέρουμε και δεν βλέπουμε καλά αν ήταν βαμμένη η Αννίτα πηγαίνοντας στο στούντιο, αλλά είναι εντυπωσιακό πως την είδαμε στο γυαλί λίγη ώρα μετά!

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close