ΚΡΙΣΗ στο ΓΑΜΟ Παπαχαραλάμπους Μουρατίδη ΕΞΑΙΤΙΑΣ της…ΣΧΕΣΗΣ με τον Φιλιππίδη!

ΚΡΙΣΗ στο ΓΑΜΟ Παπαχαραλάμπους Μουρατίδη ΕΞΑΙΤΙΑΣ της…ΣΧΕΣΗΣ με τον Φιλιππίδη! «Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες.” Κρίση φαίνεται πως περνά η σχέση του διάσημου ζευγαριού σύμφωνα με πληροφορίες. Η διαφωνία σύμφωνα μ’ αυτές προέκυψε όταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειε τον Πέτρο Φιλιππίδη! Τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν στην διαφωνία αυτή φυσικά δεν είναι γνωστά. Πάντως η…απολογία του γνωστού ηθοποιού αν και ήταν αναμενόμενο να έχει μια γερή υπερασπιστική γραμμή, ενέπλεξε λίγο τα πράγματα, αφού υποστηρίζει πως πριν είκοσι χρόνια και για διάστημα έξι ετών διατηρούσε δεσμό με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους! «Τίποτα δεν έγινε παρά τη θέλησή της» απαντά ο Πέτρος Φιλιππίδης στις κατηγορίες της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία δημόσια κατήγγειλε πως ο ηθοποιός εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπορέπειάς της.

ΚΡΙΣΗ στο ΓΑΜΟ Παπαχαραλάμπους Μουρατίδη ΕΞΑΙΤΙΑΣ της...ΣΧΕΣΗΣ με τον Φιλιππίδη!

Ο πρωταγωνιστής -στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού- επιχειρεί να καταρρίψει το κατηγορητήριο υποστηρίζοντας πως επί 6 μήνες είχε σχέση με την Παπαχαραλάμπους για την οποία μάλιστα γνώριζαν πολλοί και μεταξύ αυτών και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Συμπληρώνει, μάλιστα, πως η ίδια έχει εκδικητικά κίνητρα τόσα χρόνια μετά.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε για τη σχέση του με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους:

«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες.

Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών.

Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα.

Ανοιχτά με το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού τάσσεται η Βάνα Μπάρμπα. “Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Ανοιχτά την υποστήριξή της προς τον ηθοποιό που κατηγορείται για τρία βαρύτητα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα (δύο απόπειρες βιασμού και για έναν βιασμό), Πέτρο Φιλιππίδη, εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα μέσω ανάρτησης στο Facebook.

“Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια”, έγραψε η γνωστή ηθοποιός, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες να απορούν με την απόφασή της να κάνει μία τόσο τολμηρή τοποθέτηση πάνω σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο.

Βάνα Μπάρμπα:
Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα τάσσεται ανοιχτά με το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και συναδέλφων του, που κατηγορούνταν για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου, η ηθοποιός είχε δηλώσει στην εκπομπή “Ευτυχείτε” πως θέλει να κάνει θέατρο στο άμεσο διάστημα, αποκαλύπτοντας πως σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη”, είχε πει χαρακτηριστικά.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!