Eurovision 2021: Αυτήν την στιγμή πραγματοποιείται το Τιρκουάζ Χαλί, η εκδήλωση που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του διαγωνισμού αλλά δεν κατάφεραν όλες οι αποστολές να βρίσκονται εκεί,
Το Τιρκουάζ Χαλί λαμβάνει χώρα αυτήν την στιγμή και σηματοδοτεί την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους της Eurovision 2021.
Η Στεφανία Λυμπερακάκη, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, και οι καλλιτέχνες από τις άλλες χώρες που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό, θα εμφανιστούν στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνεται στο Cruise Terminal στο λιμάνι του Ρότερνταμ και θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και με τους Ολλανδούς παρουσιαστές της εκδήλωσης, που θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους λόγω κορονοϊού. Ωστόσο δεν θα βρίσκονται στην λαμπερή εκδήλωση κι οι 39 αποστολές καθώς κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε τέσσερις αποστολές. Συγκεκριμένα οι αποστολές της Ισλανδίας και της Πολωνίας δεν θα δώσουν το παρών, όπως και της Ρουμανίας και της Μάλτας, αφού για τις δύο τελευταίες βρέθηκαν θετικά κρούσματα στο ξενοδοχείο που διαμένουν. Απεναντίας θα υποβληθούν προληπτικά σε test covid για παν ενδεχόμενο.
Η Έλενα Τσαγκρινού κι η Στεφαίια Λυμπερακάκη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, χάρισαν δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Με πληροφορίες από Infe Greece
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
