freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: Η ΟΔΥΣΕΙΑ του στη ΦΥΛΑΚΗ! Αυτά μου ΕΚΑΝΑΝ στον Κορυδαλό!!! Μοναδικός, γλυκός, οξυδερκής και ειλικρινής φάνηκε μία ακόμα φορά οαγαπημένος της σόου μπιζ και όχι μόνο, Λάκης Γαβαλάς. ΔΕν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε για την διαμονή του στην φυλακή αλλά ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αφού έχει το χάρισμα να είναι άμεσος, να σε βομβαρδίζει με εικόνες, στις οποίες θέλεις να μείνεις και ανα μείνεις…

Λάκης Γαβαλάς: Έριξε «πυρά» κατά της Ζενεβιέβ! «Κάνε μου την ερώτηση χωρίς το “κυρία”»! (Βίντεο)

Αυτή τη φορά ο Λάκης Γαβαλάς βγήκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη! Σψστός χείμαρος, δεν την απασχόλησε καθόλου με το τι ερωτήσεις θ ατου κάνει. Απλά, με την π΄ρωτη κιόλας ερώτηση ο Λάκης Γαβαλάς έπαιρνε την αφορμή να ξεκινήση την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξιστόριση του.

Η ζωή στη φυλακή του έκανε…πολύ καλό!!!

Λάκης Γαβαλάς: «Είχα πρόταση για το GNTM! Με είχαν προσλάβει τότε στο Star για…»

Ίσως είναι από τις λίγες περιπτώσεις. Εξάλλου δεν βγαίνουν πολύ να περιγ΄ραψουν τα έργα και τις ημέρες τους στην φυλακή!! Για την λαμπερή καριέρα του στον χώρο της μόδας, την συνεργασία του με τη Ραφαέλα Kαρά και την φυλάκισή του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δε δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την ζωή του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τη Ραφαέλα Καρά στη Ρώμη. «Η Ραφαέλα Καρά, σκύλα. Ήθελε να της πω αν είναι ωραία αυτά που φοράει.

Με επέλεξαν στο μπαλέτο της και με πήραν στη Ρώμη. Μετά από λίγο καιρό, πήρα προαγωγή και ήμουν πολύ κοντά στη Ραφαέλα Καρά.

Έλεγα τη γνώμη μου για τα φορέματα που φορούσε, τις περισσότερες φορές ήταν ντυμένη κιτς βέβαια, για τα δικά μου στάνταρ», δήλωσε.

Λάκης Γαβαλάς: «Είχα πρόταση για το GNTM! Με είχαν προσλάβει τότε στο Star για…»

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στα επικά «πάρτι» που διοργάνωνε στο παρελθόν στη Μύκονο.

«2 από τις 365 μέρες του χρόνου τις αφιέρωνα στα πάρτι στη Μύκονο.

Ήταν η προτροπή για να γνωρίσουν οι ξένοι καλεσμένοι μου τις Κυκλάδες.

Το πάρτι που ήταν του Αγ. Πνεύματος ήταν πιο πολύ για τους Έλληνες παρά για τους ξένους.

Ήταν όλα δωρεάν, έφερνα μουσική από την Αθήνα, έπαιζαν οι καλύτεροι DJs», εξήγησε.

Έπειτα ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την κοπέλα που είχε ερωτευτεί στα “νιάτα» του. Όπως εξήγησε, ερχόταν κι εκείνη από τον χώρο της μόδας.

«Ως νέος ερωτεύτηκα μία κοπέλα.

Ήταν της δουλειάς, ήταν από τα καλύτερα μοντέλα. Επειδη είχε μία δυσμορφία στη γυναικολογική της φύση, έκανε μία κούρα για τη διορθώσει.

 

Της την έδωσαν να την κάνει, όμως τελικά αυτό της δημιούργησε μία ανωμαλία και ούσα έγκυος, το παιδί θα έβγαινε με δυσπλασία.

Δυστυχώς, έπρεπε να το αφαιρέσει, πριν ολοκληρωθεί σαν ον. Ήταν 5,5 μηνών», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για την φυλακή και τον ρόλο που έπαιξε αυτό το κεφάλαιο στην ζωή του, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς.

 

Η φυλακή είναι ένα κεφάλαιο που μου θύμισε πολλές φορές την στέρηση διάφορων πραγμάτων μέσα στην ημέρα.

Με έβαλαν στην πτέρυγα υψηλού κινδύνου, που σημαίνει ότι επειδή είσαι γνωστός, μπορεί να προκαλέσεις τον άλλον και να σου επιτεθεί.

 

Ο εγκλεισμός δημιουργεί διάφορα πράγματα, όπως στο GNTM.

 

Κλείνουν τα παιδιά μέσα και φρικάρουν», είπε και στην συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό που του συνέβη εκεί μέσα: «Δεν κάνω φυλετικές διακρίσεις, αλλά μέσα στη φυλακή υπήρξε ένας Αλβανός ο οποίος έλεγε μία λέξη συνέχεια.

 

Όταν έμαθα τι σημαίνει αυτό, του είπα ότι υπάρχει και το άλλο φύλο, το γυναικείο και πως πρέπει να το σέβεται ειδικά τώρα που του λείπει.

 

Την επόμενη μέρα μου είπε μπροστά σε όλους: “Κύριε Γαβαλά, ζητώ χίλια συγγνώμη”».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :