Λάκης Γαβαλάς: «Μου πήραν όλα τα χρήματα που έβγαλα από το My style rocks»

Στο Πρω1νό μέσω βιντεοκλήσης μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Λάκης Γαβαλάς. Με αφορμή τα θετικά σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη δομημένη σκέψη του που φαίνεται και στην κριτική του στο My style rocks, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε στο Πρω1νό για τα χρήματα που έχει πάρει από το τηλεοπτικό πρόγραμμα…
«Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό κι ευχάριστο μαζί. Σε αυτό το My style rocks, ό,τι δούλεψα, τα χρήματα μου μου τα πήραν, γιατί την δεύτερη μέρα που ξεκινήσαμε, ήρθαν από το κράτος και είπαν πως είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν κι όλα τα άλλα, γιατί ξέρεις το χρέος υποτίθεται δεν τελειώνει για αυτούς.
Θεωρούσα ότι αυτό το κράτος το τώρα, θα ήταν πιο μοντέρνο. Δεν είναι όμως και αυτό. Αυτά μου τα πήραν. Το τι είμαι εγώ, το τι θα είμαι μπροστά στην κάθε δυσκολία, αυτό είναι δική μου υπόθεση και την διαχειρίζομαι εγώ και δόξα τω Θεώ τη διαχειρίζομαι πάρα πολύ ωραία. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή.
Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη σχετικά με αυτή που έζησα. Ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός. Δηλαδή δεν ξέρω αν με βολεύει ότι είμαστε τώρα όλοι ίσοι. Γιατί υπάρχουν επιστήμονες, γιατροί καταξιωμένοι που αυτή τη στιγμή κάνουν πράγματα για εμάς που δεν έχουν καμία σχέση με την τρελή δική μου νοημοσύνη. Ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε όλοι ίσοι και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ως επιστήμονες.», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς στο Πρω1νό.
Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:
Πρω1νό – Αποκλειστικό: Θεατρική έκπληξη από τον Πέτρο Φιλιππίδη
Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Κυπραίου; Η ανακάλυψη του Νέστορα…
Masterchef – Γιώργος Λασκαρίδης: «Δυστυχώς για την Κατερίνα τον έρωτα της ζωής μου τον έχω βρει…»