Λάκης Λαζόπουλος: «Θέλω την ηρεμία μου. Περνώ διάφορα προσωπικά προβλήματα»

7

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει κάνει πολύ επιτυχημένες δουλειές στην τηλεόραση. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από την μικρή οθόνη. Δεν θέλει όμως και να… γυρίσει. Ο λόγος;

-Τι θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

«Αυτήν την στιγμή θέλω την ηρεμία μου, γιατί περνώ διάφορα προσωπικά προβλήματα. Αυτό όμως που θα ήθελα για να ξεφύγω θα ήταν να γύριζα το θεατρικό έργο «Θέε μου τι σου κάναμε;» ως μια τηλεοπτική σειρά. Θα έχει πλάκα. Ωραία κωμωδία. Αν θα ήθελα να γίνω κάτι είναι να γίνω ο νέος FINOS της τηλεόρασης. Να είχα ένα στούντιο παραγωγής σειρών, ταινιών που να μοιράζονται σε όλα τα κανάλια και να αξιοποιήσω όλο το δημιουργικό δυναμικό της χώρας σε ένα καινούριο προσανατολισμό. Αυτό για μένα είναι κάτι. Εγώ όταν έκανα τους «Μήστους» τους έκλεισα σ ένα στούντιο αλλά λειτούργησα το συναίσθημα της κωμωδίας. Ο Φίνος χώρισε τους πρωταγωνιστές σε κατηγορίες. Ο Χατζηχρήστος είναι ο επαρχιώτης, ο Βέγγος τρέχει με άγχος, η Βασιλείδου είναι η άσχημη που θέλουν να την παντρέψουν, ο Ηλιόπουλος είναι ο αφοπλισμένος που θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια, ο Κωνσταντάρας είναι ο πενηντάρης που θέλει να τσιλημπουρδίσει. Ο καθένας είχε τον ρόλο του. Ο Φίνος διάλεξε τους υπαρκτούς χαρακτήρες μιας εποχής και τους ανέδειξε. Όπως και εγώ και στους «Μήτσους». Ο τσιγκούνης ας πούμε περνά σήμερα από τον σπάταλο και τον κοροϊδεύει, γιατί η κάθε εποχή φωτίζει τον κάθε χαρακτήρα διαφορετικά. Και όλη η ζωή είναι σε ποιο φωτισμό θα σε βάλει η μοίρα…» τόνισε στο «Enjoy».

-Εμείς στην Ελλάδα έχουμε ωραίο φως;

«Στην Ελλάδα έχουμε ένα ατού. Από πάνω μας έχουμε μια δυνατή λάμπα. Και πήραμε όλοι μαζί μια μαγκούρα και σπάσαμε αυτήν την λάμπα. Και βυθιστήκαμε σε ένα σκοτάδι άνευ λόγου. Το φως όμως δημιουργεί την μνήμη στους ανθρώπους. Δεν μπορεί να θυμηθείς μια χώρα με λάθος φωτισμό . Φεύγει από την μνήμη σου. Η Ελλάδα έχει χρώματα που το φως τα αποτυπώνει δυνατά στο φίλμ. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε μια χώρα με παντζούρια στα σπίτια; Στην Βόρεια Ευρώπη δεν έχουν.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

7 Σχόλια

  1. Μανέτα στο άρθρο

    Δε ντρέπεσαι λίγο, Λάκη; Τώρα θες την ησυχία σου και να μη σ’ ενοχλούμε; Τρία ακίνητα έχω συν μια μεζονέτα επίσης ιδιόκτητη. Τέσσερα ΕΝΦΙΑ πληρώνω ρε αλήτη. Δεν προλαβαίνω να βάζω και να βγάζω την κάρτα στο ΑΤΜ. Μάς πέθανες με τον Τσίπρα σου.

  2. Φιλικά στο άρθρο

    Λάκη μάλλον είναι η ώρα του απολογισμού-λογαριασμού γι αυτό λες αυτά που λες. Και πρέπει να είσαι γενναίος να παραδεχτείς ότι στα χρόνια της επιτυχίας (από το 2008 με το Γρηγορόπουλου και μετά) χάρηκες, επαναστάτησες, ξέφυγες, επιτέθηκες με εμμονή, αδίκησες, προπαγάνδισες (έχω την εντύπωση ότι δεν το έχεις συνειδητοποιήσειούτε αυτό), και τελικά έχασες το κοινό σου. Η ώρα του απολογισμού έρχεται σε όλους μας οπότε γιατί όχι και σε εσένα? Οπότε δε χαίρομαι που έχεις πέσει, ούτε λυπάμαι όμως. Εύχομαι να ξανασηκωθείς μόνο όταν ξανααποκτήσεις το κοινό αίσθημα

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com