Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Όλα τα νέα για τους διάσημους! Βιογραφικό,ηλικία, ύψος

Η αυλαία έπεσε προχθές στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, όπου ο βιαστής πατέρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης, μετά από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία, όπου η 30χρονη σήμερα κόρη, έζησε ξανά τον εφιάλτη των εφηβικών της χρόνων, αφού στην κατάθεση της δεν άντεξε και λιποθύμησε.
Από τα 17 της αντί να γνωρίσει την εφηβεία έβλεπε απέναντί της ένα πατέρα κτήνος ο οποίος ήθελε να βιάζει την κόρη του κάτω από τα μάτια της ίδιας της οικογένειας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημέρα» στο δικαστήριο ξετυλίχτηκαν εφιαλτικές στιγμές, καθώς η μητέρα και η γιαγιά έβαζαν πλάτη για την απαλλαγή του βιαστή «πατέρα», με μόνη συμπαράσταση για την 30χρονη σήμερα από τον αδελφό της και μια θεία της.
Στο μεσοδιάστημα και πριν αποφασίσει να πάει στην αστυνομία τα συγκεκριμένα περιστατικά τα γνώριζε σχεδόν όλη η οικογένεια, αλλά κανείς δεν ήθελε να την πιστέψει.
Προχθές στο δικαστήριο ξέσπασε σε αναφιλητά προσπαθώντας να περιγράψει όλες εκείνες τις στιγμές που βίωσε. Γυρνούσε σε μοναστήρια και εξομολόγους, έλεγε τον πόνο της, έπαιρνε μεν συμβουλές, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορούσε να την σώσει από το μαρτύριο. Μόνο μια θεία της την έπεισε να πάνε στην αστυνομία και από εκεί και μετά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για τον δράκο «πατέρα».
Ψυχρός και αδιάφορος ο πατέρας τέραςΨυχρός και αδιάφορος προχθες ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να κερδίσει πόντους από τους ενόρκους περιγράφοντας ανταγωνισμούς μέσα στην οικογένεια. Όμως για δεύτερη φορά το δικαστήριο δεν πείστηκε και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς.
Ειδικότερα, για τρίτη φορά ζωντάνεψε στις αίθουσες των δικαστηρίων ο εφιάλτης που έζησε μια νεαρή κοπέλα σε ορεινό χωριό της Ευρυτανίας, την οποία και βίαζε ο πατέρας της επί τρία χρόνια, ασκώντας της σωματική βία και απειλώντας την ζωή της.
Αυτή τη φορά ο εφιάλτης ζωντάνεψε στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, όπου εκδικάστηκε η έφεση που είχε καταθέσει στην αρχική απόφαση του ΜΟΔ Λιβαδειάς ο 55χρονος σήμερα βιαστής, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 30 χρόνια κάθειρξη για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αιμομιξία.
Στην αίθουσα του Εφετείου της Λαμίας ζωντάνεψαν οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η κοπέλα από το 2002 και σε ηλικία 17 ετών, μέχρι το 2005 βιαζόταν από τον ίδιο τον πατέρα της. Ο εφιάλτης σταμάτησε όταν η νεαρή κοπέλα έφυγε από το σπίτι, αρχικά για σπουδές και δουλειά στο Καρπενήσι και στη συνέχεια στη Λαμία.
Μάλιστα η υπόθεση ήρθε στο φως πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2011 όταν η νεαρή κοπέλα δεν άντεξε τις πιέσεις που συνέχιζε να της ασκεί ο πατέρας της προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι τους σε χωριό της Ευρυτανίας. Η νεαρή κοπέλα είχε μιλήσει για τα όσα βίωνε τόσο στη μητέρα της και στη γιαγιά της, όσο και στον αδελφό της, απ’ τους οποίους δεν έγινε πιστευτή.
Αυτή που πήρε σοβαρά τα όσα έλεγε ήταν μια θεία της στη Λαμία, δεύτερη ξαδέλφη του πατέρα της, η οποία και την έπεισε να πάνε μαζί και να καταγγείλουν τα όσα έζησε και τις πιέσεις που δέχθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας. Από εκεί και μετά η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας έστειλε την υπόθεση στο ακροατήριο, όπου πρωτόδικα το ΜΟΔ Λιβαδειάς επέβαλλε στον δράστη ποινή κάθειρξης 30 ετών και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης.
Τόσο στην αρχική εκδίκαση της υπόθεσης στο ΜΟΔ Λιβαδειάς όσο και στην εκδίκαση της έφεσης την χθεσινή μέρα στο ΜΟΕ Λαμίας, ο 55χρονος σήμερα δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επανέλαβε μάλιστα ότι η κόρη του παρασύρθηκε από την δεύτερη ξαδέλφη του για να κάνει την καταγγελία καθώς υπήρχαν μεταξύ τους περιουσιακές διαφορές, ενώ μάλιστα προσδιόρισε ότι και η κόρη του ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή δεν της πήρε αυτοκίνητο.
Το τραγικό όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά του θύματος (από την πλευρά της μητέρας της) επέμεναν και στο Εφετείο να μην αποδέχονται τις καταγγελίες της κόρης και εγγονής αντίστοιχα και να στηρίζουν τον δράστη.
Μάλιστα και οι δυο κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι το θύμα λέει ψέματα και κατηγορεί τον πατέρα της από ζήλια για την στοργή που έδειχνε στον αδελφό της, αλλά και επειδή δεν της πήρε αυτοκίνητο.
Αντίθετα στο πλευρό του θύματος στάθηκε ο αδελφός της, που χαρακτήρισε λάθος που δεν την πίστεψε από την αρχή, η μακρινή θεία της, μια φίλη που απέκτησε όταν πήγε στο Καρπενήσι για σπουδές και στην οποία εκμυστηρεύθηκε τα όσα βίωνε. Μάλιστα μάρτυρας κατηγορίας προσδιόρισε ότι ο δράστης διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά και ότι στο χωριό κυκλοφορούσε η φήμη για την συμπεριφορά απέναντι στην κόρη του.
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε επί τρία χρόνια περιέγραψε στο δικαστήριο το θύμα, το οποίο προσδιόρισε ότι δεν προχώρησε νωρίτερα στην καταγγελία γιατί φοβόταν και επειδή αρχικά δεν την πίστευε κανείς αλλά και ότι πήρε την απόφαση να πάει στην αστυνομία μετά τις νέες απειλές που άρχισε να δέχεται αλλά και τις παραινέσεις πνευματικών, στους οποίους εξομολογήθηκε.
Την ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε ο κ. Εισαγγελέας της έδρας, ενώ τελικά το ΜΟΕ Λαμίας έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντάς του ποινή 20 χρόνια κάθειρξης μειώνοντας ωστόσο την αρχική ποινή εξαιτίας της αλλαγής στη νομοθεσία περί αιμομιξίας, που οδήγησε αυτόματα στη μείωση της ποινής.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :