Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR

New, Lifestyle

Λάουρα Λάτσιου! Ποιά ειναι η 18χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γιορτάσω αυτή τη μέρα και με άλλον άνθρωπο αντί για το παιδί μου; Tέσσερις ημερομηνίες έχω που αυτές οι ημερομηνίες υπάρχουν και να πεθάνω.

Σε ημέρα παιδιού μου, θα λέω σε σένα χρόνια πολλά αντί να έχω το παιδάκι μου εδώ να το φιλάω. Είστε καλά παιδιά εσείς οι υδρόχοοι. Να μου ζήσει το παιδάκι μου αλλά να μου ζήσει και ο Δημήτρης, που είναι νέο παιδάκι μου».

Ελένη Μενεγάκη! ”Η Λάουρα Λάτσιου ζηλεύει Βαλέρια Λάτσιου”

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην κόρη της Λάουρα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Ενώ αν πρέπει να διαλέξουμε τις αγαπημένες μας κοινές τους φωτογραφίες, σίγουρα θα είναι αυτές των καλοκαιρινών τους διακοπών. Ανέμελες, άφιλτρες, ανέμελες.

Φυσικά, φωτογραφίες με τη μεγαλύτερη κόρη του έχει δημοσιεύσει και ο πολυπράγμων μπαμπάς, Γιάννης Λάτσιος.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα της, η 17χρονη έχει «ζωγραφιστεί» στο μυαλό μας μέσα από τα μάτια της ωραίας Ελένης και τον τρόπο που την βλέπει εκείνη. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά σε εκπομπή της το 2017, πρόκειται για ένα πολύ καλό, ήσυχο, ήρεμο και συνεργάσιμο παιδί, που αποφεύγει τις εντάσεις. «Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί».

Λάουρα Λάτσιου Instagram! Στα 17 της χρόνια ειναι μια ΣΤΑΡ

Άλλη φορά, είχε πει για εκείνη: «Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια “Έχουμε το ίδιο ύψος” και μου λέει “όχι ακόμα μαμά” και της λέω “Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!”».

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι αποκάλυψε για τις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα on air!
Ελένη: Η ατάκα της Λάουρας όταν γεννήθηκε η Βαλέρια και η αντίδραση του Άγγελου
Αναφορικά με τα ενδιαφέροντά της, λατρεύει τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική: «Η Λάουρα ξεκίνησε φέτος να φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πώς. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και της είπα χθες “έλα να φτιάξουμε μαζί σαλατούλα”».

Και παρόλο που όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της, διαθέτει λογαριασμό στο Instagram, τον διατηρεί ιδιωτικό. Έτσι, όσες φορές την έχουμε δει, είναι στα προφίλ της μητέρας, του πατέρα και του αδερφού της. Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, μάλλον μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της, τουλάχιστον όσον αφορά τα χρώματα.

Λάουρα Λάτσιου: ΦΩΝΕΣ και ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ!

Με μακριά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, σίγουρα δεν έχει κληρονομήσει τα χρώματα της Ελένης Μενεγάκη. Εν αντιθέσει με τη Βαλέρια και τη Μαρίνα που είναι πιο ανοιχτόχρωμες, εκείνη είναι πιο «γήινη».

Λάουρα Λάτσιου! Ποιά ειναι η 18χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη

Ακόμη, όπως μπορούμε να διακρίνουμε είναι και αρκετά ψηλή και αδύνατη, με αναλογίες μοντέλου. Ίσως για αυτό και να της προτάθηκε ανάλογη συνεργασία, σύμφωνα τουλάχιστον με τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προ ολίγων μηνών. Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη είχε και την πρώτη της επαγγελματική πρόταση. Πιο συγκεκριμένα, δέχθηκε πρόταση από μεγάλη εταιρεία καλλυντικών να γίνει το κεντρικό πρόσωπο σε όλες τις διαφημιστικές της καμπάνιες. Με άλλα λόγια, αυτό που θα λέγαμε brand ambassador.

Λάουρα Λάτσιου! Ποιά ειναι η 18χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη
Λάουρα Λάτσιου! Ποιά ειναι η 18χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη

Σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, η Ελένη Μενεγάκη, ούσα έμπειρη γνώστης του χώρου, δεν εξεπλάγη. Ωστόσο, όπως και κάθε άλλη μητέρα, διατηρεί τις επιφυλάξεις της μέχρι να δει πώς θα λειτουργήσει αυτό για το μέλλον του παιδιού της.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :