Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
8 Αυγούστου 1990 (31 ετών)
Μέντεν, Γερμανία
Εθνικότητα Ελληνογερμανίδα
Χώρα πολιτογράφησης Γερμανική, Ελληνική
Ύψος 1.70 μ.
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Εκπαίδευση Medditeranean College of Greece & ΑΝΤ1 MediaLab
Πληροφορίες ασχολίας

Λάουρα Νάργες
ΠαρουσιάστριαΔημοσιογράφοςΡαδιοφωνική παραγωγός
Οικογένεια
Σύντροφος Χρήστος Σαντικάι
Γονείς Γκερντ Νάργες
Ράνια Νάργες
Αδέλφια Δέσποινα Νάργες
Εν ενεργεία 2007-παρόν

Η Λάουρα Νάργες (γερμανικά: Laura Narjes, 8 Αυγούστου 1990) είναι Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και ηθοποιός.

Πρώτα Χρόνια
Γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990 στο Μέντεν της Γερμανίας από Ελληνίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα. Από την πλευρά της μητέρας της κατάγεται από τον Λιθότοπο Σερρών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό έχοντας ως πρότυπο την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Σε ηλικία 17 ετών, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance» που προβλήθηκε από το MEGA, κίνηση που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Εκεί έφτασε μέχρι και την φάση των ζωντανών εκπομπών του διαγωνισμού κατακτώντας την 25η θέση στην τελική κατάταξη. Ακόμη, σπούδασε δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και έπειτα συνέχισε με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στο Medditeranean College of Greece, από όπου και αποφοίτησε.

Λάουρα Νάργες βιογραφικό: Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, το ύψος και τα κιλά

Καριέρα
Το 2008, λίγο αφότου αποχώρησε από το «So You Think You Can Dance», πέρασε από οντισιόν για παρουσιάστρια στο μουσικό κανάλι MAD TV αναλαμβάνοντας τελικά την παρουσίαση τριών νεανικών εκπομπών. Οι εκπομπές αυτές ήταν το «Magestics», το «Your Space» και το «MAD Countdown». Η συνεργασία της με το κανάλι συνεχίστηκε μέχρι και το 2010. Το 2009, συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία «Η Κληρονόμος» έχοντας ένα μικρό ρόλο.

Η πρώτη ανάρτηση της Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι στο Instagram !

Το 2011, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την κρατική τηλεόραση. Εκεί αρχικά παρουσίασε τον ελληνικό τελικό της Eurovision την άνοιξη του 2011, από τον οποίο προέκυψε το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην διαγωνισμό εκείνη τη χρονιά. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, ανέλαβε την παρουσία της νεανικής ψυχαγωγικής εκπομπής «Escape» μαζί με τον Ηλία Παπαχαραλάμπους στην απογευματινή ζώνη της ΕΤ1. Το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Εκεί τη σεζόν 2011-2012 ήταν συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή στη σατιρική εκπομπή «ΟΛΑ» ενώ έπαιξε και στη διαδικτυακή σειρά «Flatmates» ως ηθοποιός στο web tv του σταθμού.

Λάουρα Νάργες
Λάουρα Νάργες

Τη σεζόν 2012-2013 συμμετείχε στην τρίτο κύκλο του ελληνικού σόου χορού «Dancing with the stars» φτάνοντας μέχρι και τον ημιτελικό.[3] Την επόμενη σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.[4] Παράλληλα, παρουσίασε την διαδικτυακή εκπομπή «City Hopping» στο ΑΝΤ1 Web TV ενώ πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Το σπίτι του Φρανκεστάιν», στο θέατρο Γκλόρια, σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη.[5] Το 2015, πρωταγωνίστησε και πάλι στο θέατρο στην παιδική παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας», που έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ερμηνεύοντας τον ομώνυμο ρόλο.[6]

Λάουρα Νάργες: Έτσι είναι το σώμα της μετά την απώλεια 13 κιλών!

Το 2017, επέστρεψε τηλεοπτικά, συμμετέχοντας στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης «Survivor Greece» στον ΣΚΑΪ. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων εγκαταστάθηκε στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί αγωνίστηκε με την ομάδα των “Διασήμων” παραμένοντας στο παιχνίδι για τρεις μήνες, ενώ αποχώρησε στο επεισόδιο 54.

Από το 2017 μέχρι το 2018 ήταν παρουσιάστρια των backstage του μουσικού talent show «The Voice of Greece» στον ΣΚΑΪ ενώ το 2019, παρουσίασε με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα. Τη σεζόν 2020-2021, επιστρέφει στη θέση της παρουσιάστριας backstage του «The Voice of Greece».

Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το 2021, συμμετείχε στο μουσικό σόου «Just the 2 of Us» ως διαγωνιζόμενη, με coach τον Νικηφόρο.[7]

Προσωπική ζωή
Από τον Ιούνιο του 2021, είναι σε σχέση με τον μουσικό Χρήστο Σαντικάι.[8]

άουρα Νάργες: Τα κιλά που έχασε, το bodyshaming και η αϋπνία

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2007-2008 So You Think You Can Dance MEGA Η Ίδια Διαγωνιζόμενη | 25η Θέση
2008-2010 Magestics MAD TV Παρουσιάστρια
Your Space
MAD Countdown
2011 Ελληνικός Τελικός Eurovision ΝΕΤ

Escape ΕΤ1
2011-2012 Όλα 12 ΑΝΤ1 Συμπαρουσιάστρια
2012-2013 Dancing with the Stars Greece Διαγωνιζόμενη | 3η Θέση
2013-2014 Το Πρωινό Συμπαρουσιάστρια
2014 Dancing with the Stars Greece Guest Εμφάνιση | Live 13
2017 Survivor ΣΚΑΪ Διαγωνιζόμενη | 12η Θέση
2017-2018 The Voice of Greece Παρουσιάστρια Backstage
2018 Survivor 2 Guest εμφάνιση
2019 Survivor Πανόραμα Συμπαρουσιάστρια
2020-2021 The Voice of Greece Παρουσιάστρια Backstage
2021 Survivor 4 Guest εμφάνιση
Just the 2 Of Us ALPHA Διαγωνιζόμενη

Διαδίκτυο
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Σημειώσεις
2012 Flatmates ΑΝΤ1 WEB TV Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2013 City Hopping Παρουσιάστρια
2019 Survivor: Greece-Turkey Youtube
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
2009 Η Κληρονόμος νεαρή οπαδός στο γήπεδο

2018 After party
Εμφανίσεις σε video clip
Έτος Τραγούδι Καλλιτέχνης
2011 “Αν μου ‘φτάναν τα λεφτά” Stan, Νίνο
“Τίποτα δεν έχει αλλάξει” Στάθης Λινός
2013 “Δεν σου κάνω τον άγιο” Γιώργος Τσαλίκης
2016 “Bang” Arva, RiskyKidd, Ηρώ Λεγάκη
Θεατρογραφία
Έτος Τίτλος θεατρικής παράστασης Χώρος
2013-2014 Το σπίτι του Φρανκεστάιν Θέατρο Γκλόρια
2015 Το Μαγικό ταξίδι της Ευγενίας Περιοδεία

Λάουρα Νάργες: Πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγο καιρό η Λάουρα Νάργες, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο αγαπημένος της, Χρήστος Σαντικάι είναι στα καλύτερά τους μετά την είδηση της εγκυμοσύνης και είναι σε γλυκιά αναμονή για το baby boom.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Εμείς πάντως είπαμε ότι γιορτάζουμε αυτήν την ημέρα με νέο ρόλο ήδη από φέτος. Χρόνια πολλά σε όλες τις (μέλλουσες) μανούλες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες δείχνοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

H Λάουρα Νάργες λίγες ώρες μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου μίλησε για την απώλεια των 13 κιλών της σε 1,5 μήνα, δέχτηκε αρκετά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μια μαρκοσκελή ανάρτηση.

«Ο λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να αναφερθώ σε μία ανάρτησή μου πάλι στο θέμα του σώματός (μου) είναι ξεκάθαρα λόγω των πολλών μηνυμάτων που δέχομαι τις τελευταίες ημέρες. Και θέλω να βοηθήσω μεταφέροντας την προσωπική μου εμπειρία. Κατ’ αρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς για τα γλυκά σας λόγια και τη στήριξη που έχω τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά το bodyshaming!

Αλήθεια τώρα; Η Λάουρα Νάργες ρετουσάρει με μανία! Το original μαγιό bikini και το…επεξεργασμένο!

Όση προσπάθεια και να έχει υπάρξει να μου απορροφηθεί ενέργεια από τα αρνητικά σχόλια άλλο τόσο δυναμώνω μέσα από την αγάπη και τη συμπαράσταση τη δική σας, αλλά και από το στενό υπέροχο περιβάλλον μου. Δεν είναι το θέμα μου να πω για το πώς έχασα τα κιλά μου, αλλά κυρίως να σας μεταφέρω τη ψυχοσύνθεσή μου.

Όλο αυτόν τον καιρό, και να ήθελα να αδυνατίσω προκειμένου να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου (αφήστε που έχω ιστορικό με βουλιμία, και τα όποια φαντάσματα μέχρι και σήμερα τα πολεμά-γι’ αυτό ας μην κρίνουμε ποτέ κάποιον) ήταν σκέτη αποτυχία, πολύ απλά, επειδή αισθανόμουν τρομερή πίεση από τους γύρω μου. Αδιάκριτα βλέμματα, προσβλητικές τάχα μου ‘θέλω το καλό σου’ ατάκες, κουτσομπολιό. Μέχρι που είπα τέλος, αυτή είμαι και σε όποιον αρέσει, πράγμα που είδαμε πιστεύω και μέσα από εδώ.

Όταν λοιπόν χαλάρωσα πραγματικά και ήμουν οκ με εμένα, άλλαξε η ζωή μου. Ωστόσο, μου είναι πολύ σημαντικό να σας ξεκαθαρίσω πως τα όποια κιλά που έχασα δεν ήταν επί τούτου, απλά προέκυψε μέσα από μια θεραπεία αποτοξίνωσης οργανισμού και κυρίως εντέρου που έκανα.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του The Voice, δεν αισθανόμουν καλά. Είχα κυρίως δυσκολίες με τον ύπνο, και εκεί ένιωσα ότι πρέπει να κάνω κάτι και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Ακολούθησα ένα detox strategy που μου δόθηκε από τον ιριδολόγο μου στη Γερμανία, η αδερφούλα μου με μύησε σε αυτό το παρακλάδι», έγραψε μεταξύ άλλων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr.gr σας πηγαίνει παντού!

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της Λάουρας Νάργες από το So you think you can dance μέχρι το Survivor

Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

laoura2 v 100517

Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Λάουρα Νάργες βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :