freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Λευτέρης Γκιωνάκης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης «κατακεραυνώνει» τον Κωνσταντίνο Τζούμα: «Είναι τραγικό»

Δεν χάρισε τον λόγο του ο Λευτέρης Γκιωνάκης!

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Λευτέρης Γκιωνάκης το πρωί της Τετάρτης στον Alpha. Ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού τοποθετήθηκε για τις πρόσφατες, πολυσυζητημένες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα απασφαλίζοντας κατά του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Γκιωνάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκνευρίστηκα πάρα πολύ με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Μετά βγήκε και είπε ότι έκανε χιούμορ. Θεωρώ ότι με τη λέξη χιούμορ, κωμωδία, αστείο σε κάτι προσβλητικό δεν είμαστε στο απυρόβλητο. Και η κωμωδία έχει όρια. Και για κάτι τόσο μεγάλο που γίνεται τώρα και επιτέλους ξεσπάει, να βγαίνει και να το κοροϊδεύεις νομίζω πως είναι τραγικό».

«Το αστείο έχει όρια και το χιούμορ δεν είναι στο απυρόβλητο με το να λάμε απλά black χιούμορ».

«Δεν γίνεται να λέμε τέτοια πράγματα. Αυτό το πράγμα θα το ακούνε κάποιες γυναίκες που έχουν βιώσει αυτή την εμπειρία και πως θα αισθάνονται. Το έχουν σκεφτεί ποτέ; Εάν αυτές ήταν οι κόρες τους, το έχουν σκεφτεί ποτέ;» συμπλήρωσε ο γιος της Πωλίνας Γκιωνάκη στο μαγκαζίνο του Alpha.

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης σοκάρει: «Μου είπε να αρχίσω να γδύνομαι και έγινε χαμός»

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης, γιος της Πολύνας κι εγγονός του αείμνηστου κωμικού περιγράφει την τραυματική εμπειρία του.

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης (γιος του σκηνοθέτη Μιχάλη Παπανικολάου και της ηθοποιού Πολύνας Γκιωνάκη κι εγγονός του αείμνηστου κωμικού Γιάννη Γκιωνάκη) είναι ηθοποιός και ασχολείται και με τη σκηνοθεσία. Πριν από χρόνια, όταν ήταν ακόμη νέος στο χώρο, πήγε κι αυτός στην περίφημη οντισιόν για την ταινία του σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα, όπου, σύμφωνα με τις καταγγελίες τεσσάρων ηθοποιών, ο σκηνοθέτης τους ζήτησε να γδυθούν και να αυνανιστούν μπροστά του.

Ανάλογη είναι και η εμπειρία του Λευτέρη Γκιωνάκη, ο οποίος προέρχεται από μία θεατρική οικογένεια, παππούς και μητέρα ηθοποιοί και πατέρας σκηνοθέτης. Ένα παιδί που στην ουσία μεγάλωσε μέσα στο θέατρο. Ο ίδιος εξομολογείται για όσα βίωσε, στην ON Time και την Σάσα Σταμάτη.

Τι ακριβώς σου έχει συμβεί, Λευτέρη;
Έχει γίνει πριν πολλά χρόνια, ήταν ένα casting για μια ταινία με τον Κώστα Ζάπα. Εγώ δεν τον ήξερα, είχα διαβάσει τι είδους ταινίες κάνει. Γιατί εκείνος είπε ότι «όλοι όσοι έρχονται ξέρουν τι ταινίες κάνω». Εγώ δεν περίμενα να γίνουν τέτοια πράγματα. Πήγα για το casting σε ένα υπόγειο, δεν θυμάμαι πού, και άρχισε να λέει αν πηγαίνεις με άνδρες, «άρχισε να γδύνεσαι, άρχισε να τον παίζεις μπροστά μου», μου είπε να τον βγάλω έξω και να τον χτυπάω στο τραπέζι και εκεί έγινε χαμός και σηκώθηκα κι έφυγα. Αυτός τράβαγε κάμερα. Αλλά το θέμα ποιο είναι. Εγώ μπόρεσα να τον βάλω στη θέση του και να μην ενδώσω σε τέτοιες μα…ίες. Το θέμα είναι ότι άλλα παιδιά σε ηλικίες 18-20 δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

Τι του είπες;
Τσακωθήκαμε. Εμένα μπορεί να μη μου προκάλεσε κανένα τραύμα, αλλά εγώ μπόρεσα να το αντιμετωπίσω, ούτε η δουλειά με ένοιαζε ούτε τα λεφτά να πάρω. Μόνο αν κάνεις τσόντα χρειάζεται να δεις τον άλλον γυμνό. Αν κάνεις μια κανονική ταινία και απλά έχει γυμνό, δεν νομίζω ότι στο casting θα χρειαστεί να βγεις γυμνός. Φαντάσου τώρα αγόρια και κορίτσια 18-19 ετών που δεν ξέρουν και φαντάζονται ότι μπορεί έτσι να είναι το casting. Υπάρχουν πολλά καθοίκια σε αυτό το χώρο και αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν. Το ότι είσαι ενήλικας στα 18 δεν σημαίνει ότι μπορεί να σκέφτεσαι σαν ενήλικας. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα. Εμένα δεν με νοιάζουν τα λεφτά, άλλος μπορεί να τα έχει ανάγκη και να το έκανε.

Λευτέρης Γκιωνάκης: “Είμαι έναν χρόνο καθαρός. Έπινα 3 γραμμάρια κοκαΐνη την ημέρα”

Ο ηθοποιός και αγαπημένος εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, Λευτέρης σε μια κατάθεση ψυχής στην εφημερίδα On time και την Σάσα Σταμάτη, δηλώνει: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός».

Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για την εμπλοκή του με τα ναρκωτικά, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και πώς τις ξεπέρασε.

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης, γιος της Πωλίνας Γκιωνάκη, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν το 2017 έχασε τον πατέρα του, το γνωστό σκηνοθέτη και ποιητή Μιχάλη Παπανικολάου. Από εκεί και πέρα άρχισε και η περιπέτειά του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ο ίδιος εξηγεί πώς μπήκε στον εφιάλτη αλλά και πώς κατόρθωσε να ξαναβρεί τον δρόμο του. Πώς συνειδητοποίησε το πρόβλημά του και άρχισε να ζητά θεραπεία.

«Τον Μάιο του 2017 έχασα τον πατέρα μου από όγκο στο κεφάλι, ήταν άρρωστος από τον Σεπτέμβρη, ξέραμε ότι ήταν δύσκολο, αλλά πιστεύαμε ότι τελευταία στιγμή μπορεί να γίνει η ανατροπή. Έπινα αλκοόλ μέχρι τότε, αλλά ελεγχόμενα. Στη συνέχεια έφτασα στο σημείο να πίνω δύο μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα. Μάλιστα, αν δεν είχα, έπινα οινόπνευμα ή και κολόνια. Ξεκίνησα να βγαίνω πολύ, γιατί δεν άντεχα την απώλεια. Έπινα για να ξεχάσω τον πόνο μου, όμως ήθελα κάτι πιο δυνατό.

Δεν μου έφτανε το αλκοόλ, ήθελα κάτι πιο δυνατό. Γνώρισα άτομα που έπιναν κοκαΐνη, οπότε ήταν πανεύκολο να βρω και άρχισα σιγά σιγά και εθίστηκα – και δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό. Κατέληξα λοιπόν στο σημείο μαζί με το αλκοόλ να πίνω και 3 γραμμάρια κοκαΐνη την ημέρα. Αν δεν τα έπινα, είχα κρίσεις πανικού και δεν μπορούσα να έρθω αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Θυμάμαι ότι πολλές εβδομάδες έπινα αλκοόλ και κοκαΐνη, έφτασα 55 κιλά, δεν είχα όρεξη να φάω. Τότε ήταν η περίοδος που θα ερχόταν στον κόσμο και η κόρη μας και αποφάσισα να κόψω.

Μετά από ένα σημείο, αυτά σταματούν να σου παρέχουν ευχαρίστηση και γίνονται απλώς ανάγκη για να βγει η μέρα. Προσπάθησα πρώτα με γιατρούς, που μου είπαν ξεκάθαρα “αν δεν κόψεις, θα πεθάνεις”. Οι γιατροί που πήγαινα με έθισαν στο zanax και άλλα πράγματα, μετά δεν γινόταν να σταματήσω.

Λευτέρης Γκιωνάκης: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός»

Απλώς εθίστηκα στο zanax και περιόρισα λίγο τα άλλα. Αφού είδα ότι δεν γινόταν κάτι και έπαιζα με το θάνατο, μπήκα εσώκλειστος σε κλινική, έμεινα λιγότερο από μήνα. Μετά από λίγο ξανάπεσα και μετά ξαναμπήκα. Βγήκα, ξανάμπλεξα, ξαναμπήκα. Μετά πήγα σε μια άλλη κλινική -είχα πάρει και τα σκυλιά μου μαζί-, ξαναβγήκα και μετά απομονώθηκα με τη μητέρα και τη γιαγιά μου σε ένα εξοχικό που έχουμε στην Κόρινθο, όπου έκατσα τρεις μήνες και έμεινα καθαρός.

Έκοψα όχι γιατί βοηθήθηκα ουσιαστικά, αλλά γιατί εγώ το πήρα απόφαση και κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω τέτοια ζωή. Όσες φορές και να μπεις μέσα, αν δεν συνειδητοποιήσεις και αποδεχτείς το πρόβλημα, δεν κόβονται. Πρέπει να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Γκιωνάκης.

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης έχει μία κόρη 3 χρόνων, η οποία έχει πάρει το όνομα του πατέρα του, Μιχαέλα. Ο Λευτέρης Παπανικολάου-Γκιωνάκης σπούδασε στο Τμήμα Σκηνοθεσίας της Σχολής Κινηματογράφου-Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου και στη Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα.

Μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου όλη τη μέρα μιλούσαν για έργα, σκηνοθεσία και τέχνη. Η τρίτη γενιά της οικογένειας Γκιωνάκη, με το καλλιτεχνικό ταλέντο να κυλάει στις φλέβες, ύστερα από τον παππού του και τη μητέρα του, την Πωλίνα Γκιωνάκη, ασχολείται με την υποκριτική, τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία, αλλά και τη διαφήμιση.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner