Λευτέρης Ζαφειρόπουλος,Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ηλικία, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος βιογραφικό ,Λευτέρης Ζαφειρόπουλος έπαθλο ,Λευτέρης Ζαφειρόπουλος MasterChef ,Λευτέρης Ζαφειρόπουλος χειρουργείο

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος! Η ηλικία, το βιογραφικό και το έπαθλο του MasterChef για χειρουργείο

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος! Η ηλικία, το βιογραφικό και το έπαθλο του MasterChef για χειρουργείο

Το βιογραφικό του Λευτέρη Ζαφειρόπουλου
Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι 29 χρόνων.
Έχει μητέρα και θείο ζαχαροπλάστη.
Έχει δουλέψει σε εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ακόμα και σε σουβλατζίδικο.


Για τον ίδιο, η μαγειρική είναι ένα συνονθύλευμα αναμνήσεων και συναισθημάτων, που του αρέσει να αποτυπώνει στα πιάτα του.
Έχει κάνει ακόμα και πελάτες να δακρύσουν με τις δημιουργίες του, όπως δηλώνει.

Ο 29χρονος Λευτέρης δεν είναι πρωτάρης στη μαγειρική, καθώς έχει εργαστεί ως βοηθός chef σε εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ των οποίων και το Sabor στο Λονδίνο, το οποίο κατέχει ένα αστέρι Michelin. Γνωστό εστιατόριο της Σαντορίνης ήταν ένας από τους σταθμούς της καριέρας του, όπου ήταν στο πόστο του Sous Chef. Στόχος του είναι να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef και να κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 70.000 ευρώ.

Μαρίνα Καραγάτση βιογραφικό! Η ηλικία, ο ΘΑΝΑΤΟΣ, η καταγωγή, οι σπουδές

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2024. Ο 30χρονος σεφ το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου σήκωσε το τρόπαιο του νικητή για τον μαγειρικό διαγωνισμό, εξασφαλίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευτώ.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του στο MasterChef 2024, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος μίλησε για όλα στο Breakgast@Star, περιγράφοντας τα πρώτα του συναισθήματα μετά την επιτυχία του στον μαγειρικό διαγωνισμό.


Όσο για πώς θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο ο 30χρονος σεφ ανέφερε πως θα κάνει ένα ταξίδι με τους γονείς του, ενώ στη συνέχεια θα μπει στο χειρουργείο για μια επέμβαση υψηλού κόστους την οποία θα κάνει στο νεφρό του.

«Είναι ένα θέμα με τον νεφρό μου, αν το αφήσω μπορεί να συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει κι επειδή θέλω να γίνει ρομποτικά ειναι μια κοστοβόρα διαδικασία. Έχω βρει δύο νοσοκομεία που αναλαμβάνουν, απλά τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα και πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα», ανέφερε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Star.

Ο Λευτέρης ήταν ένας 24 παίκτες που εξασφάλισαν μια θέση στο σπίτι του MasterChef. Έφτιαξε ένα ισπανικό πιάτο στις auditions και πήρε την ποδιά. Μπήκε, βέβαια, κατευθείαν στα βαθιά, αφού στην πρώτη κιόλας δοκιμασία, έγινε αρχηγός της γκρι μπριγάδας.

65c49fa750457
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος! Η ηλικία, το βιογραφικό και το έπαθλο του MasterChef για χειρουργείο 5
zafeiropoulos lefteris
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος! Η ηλικία, το βιογραφικό και το έπαθλο του MasterChef για χειρουργείο 6
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος,Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ηλικία, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος βιογραφικό ,Λευτέρης Ζαφειρόπουλος έπαθλο ,Λευτέρης Ζαφειρόπουλος MasterChef ,Λευτέρης Ζαφειρόπουλος χειρουργείο
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος! Η ηλικία, το βιογραφικό και το έπαθλο του MasterChef για χειρουργείο 7
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!