Πρωταγωνιστές 02

Λένα Δροσάκη! Η ηλικία και τα 40 κιλά

Λένα Δροσάκη! Η ηλικία και τα 40 κιλά Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Ελένη» και την Φωτεινή Λασπά. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως η μητρότητα την σόκαρε γιατί δεν ήταν προετοιμασμένη.

«Είναι μια καλή περίοδος για μένα, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» στον ANT1. Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι περισσότερο παρούσα και να μη δουλεύω τόσο πολύ. Πάντα στο μυαλό μου τριγυρνούν οι σκέψεις “τι κάνει ο Αναστάσης” όταν δεν είμαι μαζί του και αναρωτιέμαι πότε θα απολαμβάνω πιο πολύ τις στιγμές. Με σόκαρε η μητρότητα, δεν είχα ιδέα τι θα πει να εξαρτάται ένας άνθρωπος αποκλειστικά από σένα. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου και ακόμα υπάρχουν κομματάκια που θέλω να επαναφέρω» ανέφερε αρχικά η Λένα Δροσάκη.


«Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη. Είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό. Άργησε πολύ το σώμα μου να ηρεμήσει από την εγκυμοσύνη και τη γέννα» αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη.

«Οι γονείς μου είναι «εσωτερικοί μετανάστες». Ήρθαν από την Πάτρα όπου έμεναν στην Αθήνα για να με βοηθήσουν με τον γιο μου. Ήμουν δύσκολο παιδί. Όταν χώρισα ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν. Αλλά είναι μια εισβολή σε κάποια στιγμή της ζωής σου που πονάς» τόνισε η ηθοποιός.

drosaki1
Λένα Δροσάκη! Η ηλικία και τα 40 κιλά 3
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!