Λένα Δροσάκη! O ΓΑΜΟΣ, ο χωρισμός, το παιδί και ‘ο τσακωμός’

Λένα Δροσάκη! O ΓΑΜΟΣ, ο χωρισμός, το παιδί και ‘ο τσακωμός’ Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης 4/4 η είδηση πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.

Οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να συνεργάζονται στο θέατρο, ενώ μετά το διαζύγιο τους ο γιος τους, Αναστάσης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν πλέον ξεχωριστό καμαρίνι, εδώ και έναν μήνα.

Λένα Δροσάκη! O ΓΑΜΟΣ, ο χωρισμός, το παιδί και 'ο τσακωμός'

Το πρωί της Πέμπτης 6/4 η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε ένα βίντεο από την παράσταση «Photograph 51», όπου πρωταγωνιστούν οι δύο ηθοποιοί.

Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε την στιγμή της υπόκλισης όπου η Λένα Δροσάκη περπατάει μπροστά για να υποκλιθεί, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απλώνει το χέρι του και εκείνη… το τραβάει!

Γιατί χώρισαν Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη!!! Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να μην άντεξε την πίεση που δέχτηκε για να διαχειριστεί το θέμα με το δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη. Λέγεται μάλιστα πως ο χωρισμός τους είχε προκύψει νωρίτερα αλλά οι δυο τους αποφάσισαν να μην τον ανακοινώσουν ενόψει του δικαστηρίου ανησυχώντας για το πόσο μπορεί να επηρεάσει τους ίδιους αλλά και τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση! αν Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης 4/4 η είδηση πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.

Οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να συνεργάζονται στο θέατρο, ενώ μετά το διαζύγιο τους ο γιος τους, Αναστάσης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Λένα Δροσάκη

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού – όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» – η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν πλέον ξεχωριστό καμαρίνι, εδώ και έναν μήνα.

«Είναι σε ξεχωριστό καμαρίνι εδώ και έναν μήνα. Κανένας άνθρωπος του θεάτρου δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μεταξύ τους. Οι τριβές τους και οι τσακωμοί στις πρόβες ήταν πάντα για καλλιτεχνικούς λόγους. Είναι πολύ προσεκτικοί και οι δύο και καλοί συνεργάτες. Κράτησαν τα όσα συνέβησαν στη σχέση τους καλά κρυμμένα.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης! Η σύζυγος του Λένα Δροσάκη και καταγγελία της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη!

Το κλίμα στο Θέατρο Τέχνης και η διακριτικότητα που υπάρχει ανάμεσα στους ηθοποιούς τους βοήθησε να μην αποκαλυφθεί ο χωρισμός τους. Δεν μπαίνει κανένας στη διαδικασία να ρωτήσει για προσωπικά θέματα» αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

 

hqdefault
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!