Λέσλι Μαν και Τζανέλ Μονά στο καστ της ταινίας «Marwencol»

0

Ο Στιβ Καρέλ υπέγραψε το 2015 για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματοποιημένη εκδοχή του ντοκιμαντέρ «Marwencol» υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Η Λέσλιν Μαν και η Τζανέλ Μονά, σύμφωνα με το Deadline, πρόσφατα εντάχθηκαν στο καστ της ταινίας.

Η ταινία που δεν έχει ακόμα τίτλο, όπως και το ντοκιμαντέρ του 2010, παρουσιάζει έναν άνθρωπο που αφιερώνει όλο τον χρόνο του στην κατασκευή και διατήρηση μιας μικροσκοπικής πόλης του Β Παγκοσμίου Πολέμου για να αντιμετωπίσει την απώλεια μνήμης που υπέστη μετά από επίθεση που δέχθηκε σε ένα μπαρ. Είναι μία πραγματική ιστορία για το «πώς η καλλιτεχνική φαντασία μπορεί να επαναφέρει το ανθρώπινο πνεύμα».

Δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν η Λέσλι Μαν και η Τζανέλ Μονά, αλλά εφ΄ όσον ο Καρέλ υποδύεται τον άνθρωπο που χτίζει την πόλη – τον Μαρκ Χόγκανκαμπ – πιθανώς θα είναι γυναίκες που γνωρίζει ή έρχεται σε επαφή μαζί τους.

Το ντοκιμαντέρ «Marwencol» του Τζεφ Μάλμπεργκ αφηγείται την ιστορία του καλλιτέχνη και φωτογράφου, Μαρκ Χόγκανκαμπ, ο οποίος ήταν 37 χρόνων όταν μια μέρα ξύπνησε και δεν θυμόταν ούτε το όνομά του.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!