Προτεινόμενα

Λιάγκας – Κωστόπουλος μαγιό: Αυτό λέγεται…ΑΘΕΜΙΤΟΣ ανταγωνισμός

Είναι φίλοι ως γνωστόν και ίσως, λέμε ίσως, να ταυτίζονται σε πολλές απόψεις τους. Πιστεύουμε όμως πως ο τρόπος ζωής τους έχει και πολλές διαφορές, όσο κι αν φαίνεται πως έχει πολλά κοινά!

Γιώργος Λιάγκας και Πέτρος Κωστόπουλος σε μία σύγκριση σαν εκείνη που θα έκαναν και οι ίδιοι στις γνωστές…life style εκπομπές τους, με το δικό τους βέβαια τρόπο!

 

Διαβάστε ακόμα: Οι υπέροχες διακοπές της Τατιάνας Στεφανιδου

Σκάφη, πλούσια γεύματα, χαρούμενες πόζες με ακριβά ρούχα. Φωτογραφίες από το ένα νησί στο άλλο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μας είναι μία συμπαθής δημοσιογράφος, επειδή τη θεωρούμε γάτα στο επάγγελμα. Δεν βρίσκουμε τίποτα τα κακό ν’ακολουθεί κάποιος με το δικό του τρόπο τις μόδες κάθε εποχής, όπως τώρα, την έντονη αυτοπροβολή μέσω σόσιαλ. Όλα έχουν συν και πλην και δεν είναι της ώρας για να κάνουμε την κουβέντα.

Κάθε φορά όμως που βλέπουμε μία ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ φωτογραφία ΕΥΤΥΧΙΑΣ, δεν γουστάρουμε δύο πράγματα: Την έλλειψη αυθορμητισμού και δεύτερον την επίδειξη οικονομικής άνεσης.

Κατά τα άλλα, να ναι καλά οι άνθρωποι και να χαίρονται όσα έχουν!

Η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο απολαμβάνουν ένα όμορφο καλοκαίρι στην Ελλάδα! Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ «γέμισε τις μπαταρίες της» μετά από ένα δύσκολο και πετυχημένο τηλεοπτικό χειμώνα στο κανάλι του Φαλήρου και είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά! Ωστόσο απομένουν λίγες ημέρες διακοπών ακόμα δίπλα στη θάλασσα και η Τατιάνα χθες απόλαυσε ένα δείπνο στη Λευκάδα με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την παρέα τους!

Η Τατιάνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τον Νίκο Ευαγγελάτο γράφοντας: «Τελευταίες μέρες ξεγνοιασιάς…#Λευκάδα»! Το διάσημο ζευγάρι χαμογελαστό απόλαυσε το δείπνο στη Λευκάδα τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους!

 

Διαβάστε ακόμα:

Tags
Back to top button
Close