Λίγο πριν τον τελικό! Αυτοί θα είναι οι guest κριτές του My Style Rocks

0

Τέσσερις μέρες προ των πυλών του μεγάλου τελικού του My Style Rocks! Η εβδομάδα ξεκινάει και τα 6 κορίτσια δείχνουν να συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθος στιλιστικές επιλογές. Η αγωνία μεγάλη, η ατμόσφαιρα φορτισμένη και το έργο της κριτικής επιτροπής ακόμα πιο δύσκολο!
Η διαφορά αυτής της εβδομάδας όμως είναι ότι κάθε μέρα θα υπάρχει ένας guest κριτής που θα βοηθάει αλλά και θα προσπαθεί να αποφορτίζει το κλίμα. Έτσι ξεκινάμε με τον αγαπημένο σχεδιαστή των γυναικών Βασίλη Ζούλια, ο οποίος δίνει τη δική του συμβουλευτική πινελιά στα κορίτσια. Μέχρι να φτάσουμε στο μεγάλο τελικό θα παρελάσουν από τη θέση του κριτή οι ακόλουθοι:

Ο Γιάννης Μαρκετάκης και η Ελένη Ψωμά, δυο πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο του μακιγιάζ αλλά και δυο πανέμορφα κορίτσια από το χώρο της παρουσίασης, την Άννα Μαρία Βελή και την Έβελυν Καζαντζόγλου.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!