Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

“ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ”η Μενεγάκη! 2 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΕΤΡΩΓΕ για να ΒΑΛΕΙ ΜΑΓΙΟ! Μας αρέσει που κλείνοντας την εκπομπής της, προέτρεπε τους θεατές να….χαλαρώσουν. Να φάνε και περισσότερο το καλοκαίρι… Η ίδια φαίνεται να τους δούλεψε ψιλό γαζί, αφού σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ν’ ακολούθησε την συμβουλή της την ίδια. Πρέπει να δεινοπάθησε από την στ’έρηση τροφής για να φωτογραφηθεί σε ινσταγκραμ και από κανέναν παπαράτσι.

"ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ"η Μενεγάκη! 2 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΕΤΡΩΓΕ για να ΒΑΛΕΙ ΜΑΓΙΟ!

 Με ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ στην φωτογραφία η Μενεγάκη

Τα αγαθά κόποις…και η Ελένη το ξέρει καλά. Μετά τις…απογοητευτικές φωτογραφίες της με…μαγιό που κάλυπτε όμως με παρεό κατά την επίσκεψη της στην μητέρα της στην Κάρυστο, η Ελένη μάλλον κατάλαβε ότι πρέπει να χάσει κιλά αν ήταν να κάνει κάποιος παπαράτσι τα εισητήρια – όπως 10 χρόνια πριν – και να κατέβει στα Άχλα για να την φωτογραφήσει!

 

Με ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ στην φωτογραφία η Μενεγάκη! Βγήκαν οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τον ΧΩΡΙΣΜΟ της με τον Παντζόπουλο!!! 2

Παρακάτω θα δείτε παλιότερες φωτογραφίες, τότε που ένα δίαιτα μεν αλλά ήταν και αρκετά μικρότερη όπως όλοι μας.

Ελένη Μενεγάκη κιλά ή ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ; ''Ευχαριστήθηκα να τρώω''
Αυτή είναι μία από τις φωτό που ανέβασε από την Κάρυστο. Προσέξτε όλα τα ακάλυπτα σημεία του σώματος της. Έπειτα συγκρίνετε με πρόσφατη φωτογραφία της. Η διαφορά είναι θεαματική!

Τότε που περίμενε να ξεμερώσει για να βάλει διαφορετικό μαγιό και να ξαναφωτογραφηθεί από τον παπαράτσο. όχι για ένα ακόμα εξώφυλλο, αλλά για τα επόμενα και των επόμενων εβδομάδων!

Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης Παντζόπουλος ΚΟΙΜΑΤΑΙ και ΞΥΠΝΑΕΙ με την...ΠΕΘΕΡΑ του!
Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης Παντζόπουλος ΚΟΙΜΑΤΑΙ και ΞΥΠΝΑΕΙ με την…ΠΕΘΕΡΑ του!

Τι συνέβει λοιπόν; Τίποτε που δεν ξέρετε, αλλά ίσιως και να μην του δίνεται τόσο προσοχή αν κάποιος δεν σας το υπογραμμίσει!

 

Αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε από την Κάρυστο η Ελένη και μετά εκείνη που ανέβασε πρόσφατα από Άνδρο. Έχει μείνει μισή όπως λένε.

 

Διαβάστε ακόμα: Τι έχει πει η Ελένη Μενεγηάκη για την σιλουέτα της! Πρέπει ο καθένας να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει στη ζωή του, θέλεις να αδυνατίσεις για την υγεία σου ή απλά θέλεις να έχεις από πάνω έως κάτω το τέλειο σώμα;” λέει μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη και ενώ επιβεβαιώνεται από τις τόσες και τόσες φωτογραφίες που μας έχει χαρίσει!

Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! 2
Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! 2

Βεβαίως, φανταζόμαστε, πως για όλες οι διάσημες, με την σκέψη και μόνο πως την φωτογραφία τους θα την δει όλη η Ελλάδα, έχουν ένα ισχυρί, επιπλέον κίνητρο, ώστε να πειθαρχούν στην διατροφή αλλά και στην γυμναστική!

Επίθεση Μενεγάκη! Έριξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από το σκαμπό

Για την γυναίκα της διπλανής πόρτας, η καθημερινότητα, κάνει τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα!

Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό!
Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό!

Γιατί η Ελένη ακόμη και στην παραλία έχει στιλ. Δεν είναι μόνο το κορμί και οι πόζες της είναι γενικά η διάθεση της που πάντα δείχνει λαμπερή.

Όσον αφορά στις προτιμήσεις της σε μαγιό;

Εκεί θα τη δεις να επιλέγει τόσο τα υπέροχα μικροσκοπικά της μπικίνι όσο και τα άνετα αλλά πάντα σικάτα ολόσωμα μαγιό της.

Σχετικά με πώς διατηρεί τη σιλουέτα της; Έχει τα μαγικά της κόλπα και όχι αυτό δεν είναι η επίσκεψη σε διαιτολόγο αφού όπως έχει πει διαιτολόγος έχει να τη δει από την τελευταία της γέννα.

Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! 3
Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! 3

Στη gallery θα δεις συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίες της Ελένης με μαγιό και σε όλες είναι απίθανη

«Πρέπει ο καθένας να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξει στη ζωή του, θέλεις να αδυνατίσεις για την υγεία σου ή απλά θέλεις να έχεις από πάνω έως κάτω το τέλειο σώμα;

Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! 1
Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! 1

Εμένα για παράδειγμα δεν με απασχόλησε ποτέ αυτό. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη, αλλά αυτού του τύπου βλέπω μια κουκίδα στο σώμα μου και να με απασχολεί, ε όχι! Να υπάρχει θέμα, να έχεις ξεφύγει από τα κιλά σου…

Επίθεση Μενεγάκη! Έριξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από το σκαμπό

Έχω διαβάσει πολλές φορές η δίαιτα τις Μενεγάκη είναι εντελώς ψεύτικες οι δίαιτες. Ποια δίαιτα; Ο διαιτολόγος μου έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα! Εγώ μόνο στις γέννες μου πήγα μετά σε διαιτολόγο, ποτέ άλλοτε. Το σώμα σου πρέπει να το ακούς», έχει πει η ίδια.

Οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! 5
Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό!

Ξεκινά αμέσως να κάνει τη δική της αποτοξίνωση, ώστε να εμποδίσει την κατακράτηση και αργά και σταθερά, σε διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, τα χάνει.

Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Πάντως το έχει παραδεχτεί κατά καιρούς και η ίδια, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένεια της, που τα παραπάνω κιλά που βάζει φεύγουν πολύ πιο εύκολα, ενώ κόβει μαχαίρι το αλκοόλ από το τραπέζι…

Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! 6
Κρατήσου! 1.000.000 καρέ της Queen Ελένη Μενεγάκη με μαγιό! 6

Μάλιστα, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες «αμαρτωλές» τροφές δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στο σπίτι της, τα έχει απαγορεύσει η παρουσιάστρια δια ροπάλου εδώ και πολλά χρόνια…

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner