Κοινωνικά

Λίντσαραν τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας στις φυλακές Κορυδαλλού

Επίθεση από τους συγκρατούμενούς του δέχτηκε ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Βασίλης Νουλέζας, ο εντολέας του δέχτηκε επίθεση με απειλές, ύβρεις και χειροδικίες. Διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο κρατουμένων» ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ «όπου θα παραμείνει για νοσηλεία και ιατρικές εξετάσεις.

Ολόκληρη η ανάρτηση του δικηγόρου του:

«Απειλείται με φυσική εξόντωση ,λιντσάρισμα ο εντολέας μου. Υπεύθυνη η κΕισαγγελέας Κέρκυρας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Επίθεση με απειλές, ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατουμένους του στόν Κορυδαλλό όπου μετήχθη, δέχθηκε ,ίσως ήταν αναμενόμενο, σήμερα περί στις 8 μ.μ. ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 28χρονης θυγατέρας του στην Κέρκυρα την Πρωτοχρονιά, 52χρονος Αλβανός , πού κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, με Διάταξη τής κ.Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο κρατουμένων» ΑΓ.ΠΑΥΛΟΣ «όπου θα παραμείνει όπως ζήτησα προληπτικά για νοσηλεία &ιατρικές εξετάσεις.

Είναι σε ιδιαιτέρως πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και μού δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του.
Όπως μου είπε αναστατωμένος χαρακτηριστικά ο εντολέας μου του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.

Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει απολογηθείς να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών. (πλην Κορυδαλλού)
Αύριο θα τον επισκεφθώ νωρίς και θα ζητήσω όπως προβλέπεται από τον Νόμο για λόγους ασφαλείας την άμεση μεταγωγή του σε άλλο κατάστημα κράτησης.

Η κ.Εισαγγελέας Κέρκυρας ενώ γνωρίζει τούς άγραφους νόμους τής φυλακής, ενώ όφειλε, αδιαφορώντας αγνόησε το αίτημα μας και εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο τον εντολέα μου.

Τον έστειλε κυριολεκτικά στον λάκκο των λεόντων.
Να «κριθεί» από εγκληματίες πριν λογοδοτήσει στη φυσική Δικαιοσύνη για την πράξη του!

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος»

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά που υπάρχουν οι νόμοι της φυλακής και απονέμεται έστω και λανθασμένα δικαιοσύνη. Αν περιμένεις από τους νόμους του κράτους σωθηκες εδώ ο άλλος σκότωσε δεκάδες ανθρώπους και κυκλοφορεί ελεύθερος και χαμογελαστός

  2. Αχού το μωρε ,έντρομος δηλώνει ότι κινδυνεύει η ζωή του κααι ζητάει προστασία,αυτός δεν δήλωνε ότι θέλει να πεθάνει για το κακό που έκανε στο παιδί του;Κανένα έλεος σε ένα τέτοιο τερας και σίγουρα οι άγραφοι νόμοι της φύλακης ξερουν τι ποινες επιβάλλονται στα κτηνη

  3. Σα μπιμπελό του φέρονται μην πάθει τίποτα το γουμάρι. Αιντε από κει κάντε τα στραβά μάτια και αφήστε τον στα χέρια τους, σε τι χρειάζεται να ζει; δηλ. στα 67 θα βγει εξω και θα κυκλοφορεί ανάμεσα μας σαν συνάνθρωπός μας, έλεος δηλαδή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button