<

Λίτσα Πατέρα: Ο πόνος που της προκάλεσε η μάνα της, ο χαμός του ΠΡΩΤΟΥ συζύγου της Comments Off on Λίτσα Πατέρα: Ο πόνος που της προκάλεσε η μάνα της, ο χαμός του ΠΡΩΤΟΥ συζύγου της

Λίτσα Πατέρα: Ο πόνος που της προκάλεσε η μάνα της, ο χαμός του ΠΡΩΤΟΥ συζύγου της Comments Off on Λίτσα Πατέρα: Ο πόνος που της προκάλεσε η μάνα της, ο χαμός του ΠΡΩΤΟΥ συζύγου της

Λίτσα Πατέρα: Ο πόνος που της προκάλεσε η μάνα της, ο χαμός του ΠΡΩΤΟΥ συζύγου της Η Λίτσα Πατέρα γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη σε μία από τις αλλεπάλληλες μεταθέσεις του πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός. Πολύ σύντομα εγκατέλειψε τα παιδικά όνειρα και τις σπουδές, με τις οποίες θα γινόταν καθηγήτρια γαλλικών, και ακολούθησε το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών της χρόνων – μετρούσε τ’ αστέρια.

Έκανε πολλά ταξίδια, στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Φορμόζα, τις Ινδίες. Η Λίτσα Πατέρα έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές και μέχρι σήμερα εργάζεται στον ΑΝΤ-1, όπου παίρνει μέρος σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή. Γράφει βιβλία, εκδίδει περιοδικό, έχει σχολή αστρολογίας και ασχολείται με την αγιογραφία.

Ξυπνούσαμε 6 το πρωί και φτιάχναμε τα κρεβάτια, παντρεύτηκα για να κοιμηθώ
«Προέρχομαι από μία οικογένεια που ήταν πολύ δεμένη. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός, υπήρχε στρατιωτικός νόμος στο σπίτι. Ξυπνούσαμε 6 το πρωί και φτιάχναμε τα κρεβάτια. Παντρεύτηκα για να κοιμηθώ -βέβαια, δεν κοιμήθηκα ποτέ», εξομολογήθηκε η αστρολόγος.

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στο παρελθόν και για το πόσο τη στιγμάτισε η μητέρα της. «Εάν ο πατέρας μου ήταν υποστράτηγος, η μάνα μου ήταν στρατηγός. ήταν πάρα πολύ αυστηρή, παραπάνω από το κανονικό και αυτό που έχει κοστίσει εμένα. Αυτό που δεν έχω ξεπεράσει είναι κάποιες θύμησες που έχω από τη μαμά μου που πίστευα ότι ήταν άδικο. Με πονάει! Εγώ πιστεύω στα παιδιά μου ότι είμαι το αντίθετο», είπε».

Ο γάμος, ο χωρισμός, τα εγγόνια και ο σύντροφος

Η Λίτσα Πατέρα βρίσκεται τόσα χρόνια στην τηλεόραση και παρ΄όλα αυτά έχει καταφέρει να μας απασχολεί μονάχα όσο βρίσκεται μπροστά στην κάμερα με τα αστρολογικά. Άπαξ και οι κάμερες κλείσουν τότε είναι σαν να μην την ξέρουμε, μιας και έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από το μέσον που εργάζεται. Έτσι όταν την είδαμε στο πλάι της έναν κύριο και μάθαμε ότι είναι ο σύζυγος της συνειδητοποιήσαμε ότι δεν τον είχαμε ξαναδεί.

Η Λίτσα Πατέρα μπορεί να έχει μιλήσει για τον γάμο της, τον χωρισμό της, να έχει φωτογραφηθεί με τους γιους της, να μιλάει για τα εγγόνια της, αλλά ουσιαστικά δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή. Προφανώς αυτή είναι και η απόδειξη ότι η σχέση της είναι επιτυχημένη και δεν έχει ανάγκη από προβολή.

Σε ένα κάλεσμα η Λίτσα Πατέρα εμφανίστηκε με ένα γοητευτικό γκριζομάλλη άντρα, ο οποίος είναι ο σύντροφός της εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις μπροστά στα φλας και τις κάμερες, για αυτό και το πρόσωπό του δεν είναι γνωστό για το ευρύ κοινό.

Ο Γιώργος, όπως είναι το όνομά του είναι το alter ego της αστρολόγου και είναι ναυπηγός. Μπορεί η σχέση τους να χρονολογείται, αλλά οι δυο τους δεν έμειναν ποτέ συστηματικά στο ίδιο σπίτι.

Σίγουρα, η Λίτσα Πατέρα δεν… μιλάει μόνο με τα άστρα, αλλά ξέρει και το μυστικό της ευτυχίας που κρατάει.

Λίτσα Πατέρα ηλικία: Μάθε ΜΟΝΟ εδώ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ της ηλικία και τον ΝΕΟ έρωτα

Το Πατέρα δεν είναι το επίθετό μου αλλά δεν είναι ψευδώνυμο…

Η γνωστή αστρολόγος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επίθετό της, αποκαλύπτοντας πως το “Πατέρα” δεν είναι το δικό της επίθετο, αλλά δεν είναι και ψευδώνυμο…

“Το Πατέρα δεν είναι ψευδώνυμο, είναι του συζύγου μου που έχει πεθάνει. Το κράτησα. Το πατρικό μου είναι Ραπτίδου. Μικρασιατικής καταγωγής. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και είμαστε Μικρασιάτες. Και το καμαρώνω και το λέω πολύ συχνά. Υπήρχαν αρχές στο σπίτι. Έλεγα πρέπει να παντρευτώ, να φύγω από το σπίτι για να πάω να κοιμηθώ. Ο μπαμπάς έφευγε έξι το πρωί από το σπίτι και έξι ήμασταν όλοι όρθιοι. Να φάμε μαζί, να κάνουμε τον σταυρό μας και να στρώσουμε τα κρεβάτια μας. Έχω δύο αδέρφια. Έναν αδερφό και μια αδερφή”, είχε αναφέρει η Λίτσα Πατέρα.

Previous ArticleNext Article

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Comments Off on Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Τι ξαφνικό – όπως δυστυχώς συμβαίνει τόσο συχνά πια – προέκυψε για την Ντόρα Μπακογιάννη. Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την περιπέτεια της με τον μεγάλο εχθρό!!! Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​

 

Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​
Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​

 

Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​

 

Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​

Νικολέττα Ράλλη βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.

​Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​

 

Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​

 

Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​
Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.​

 

Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​

Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.​

Βίκυ Καγιά βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές