Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Λιζέτα Νικολάου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Λιζέτα Νικολάου

Όνομα γεννήσεως Λιζέτα Κατικαρίδου
Γέννηση 2 Οκτωβρίου 1951
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα τραγουδίστρια

Γιώργος Λιάνης-Λιζέτα Νικολάου: Πάντρεψαν τον γιος τους

Η Λιζέτα Κατικαρίδου, γνωστή ως Λιζέτα Νικολάου είναι Ελληνίδα ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού.

Γεννήθηκε το 1951. Ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές, τον Μαρκόπουλο, Τσιτσάνη, Γαργανουράκη, τη Μοσχολιού, Γαλάνη και άλλους.

Ενδεικτική δισκογραφία
Σκοπευτήριο, 1975
Αφιέρωμα, 1975
Το Χαμόγελο Της Λιζέττας, 1977
Σ’ Αγάπησα, Μ’ Αγάπησες, 1980
Βενετιά Και Φανάρι, 1982
Ποντιακά Τραγούδια Με Τη Λιζέττα Νικολάου, 1985

«Βαφτίστηκα σε ηλικία 5 χρονών, μαζί με τον αδερφό μου, ο οποίος ήταν 8,5»

Τα Κέφια Της Λιζέττας, 1985
Έτσι Χάνονται Οι Αγάπες, 1986
Θέλω Ν’ Αντισταθώ, 1989
Νυχτερινοί Έρωτες, 1990
Τέρεν Μάνα Πως Χορεύω, 1992
Τα Τραγούδια Του Πατέρα μου, 1995
Ποντιακή Ραψωδία, 1997

Λιζέτα Νικολάου: «Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη έβλαψε την καριέρα μου»

«Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη», είπε η Λιζέτα Νικολάου.

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Λιζέτα Νικολάου, η οποία μίλησε για το γάμο της με το Γιώργο Λιάνη, το γιο τους, τις δυσκολίες μετά το χωρισμό, αλλά και το ξεκίνημά της στο τραγούδι, κρυφά από τους γονείς της.

«Είμαι η πρώτη Λιζέτα που είχε αυτό το όνομα στην Ελλάδα. Με έχουν βαφτίσει Ελισάβετ. Το πραγματικό μου επίθετο είναι Κατικαρίδου, το Νικολάου μου το έδωσε ο Σούκας. Ποτέ δεν είπα ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Ξεκίνησα όταν πήγαινα Γυμνάσιο σε μια μπουάτ να τραγουδάω χωρίς μικρόφωνο, κρυφά από τον πατέρα μου, και οι γείτονες του έδιναν συγχαρητήρια.

Όταν με άκουσε για πρώτη φορά, είπε ότι η μπέμπα, δηλαδή εγώ, τραγουδάει καλύτερα από την Μοσχολιού. Άφησα την καριέρα μου στην τύχη της, αλλά δεν έχω κανένα απωθημένο. Η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι», είπε αρχικά η Λιζέτα Νικολάου.

Λιζέτα Νικολάου: Η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι

Για το γάμο και το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάνη, η Λιζέτα Νικολάου είπε: «Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, αποκτήσαμε ένα γιο και χωρίσαμε. Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη.

Για το γιο μου έγινα και μάνα και πατέρας. Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια, δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια, το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης».

«Έχασα το μεγάλο αδερφό μου το Σωκράτη, μετά και τον αδερφό μου τον Αλέκο. Δεν τα αντέχω αυτά. Για τον Αλέκο δεν πρόλαβα να κάνω κάποια πράγματα για αυτόν, για να τον βοηθήσω», ανέφερε κλείνοντας η Λιζέτα Νικολάου σχετικά με τις απώλειες που τη στιγμάτισαν.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :