Λουκάς Παπαδήμος: Εικόνα σοκ από το αυτοκίνητο του αμέσως μετά από την έκρηξη του τρομοπακέτου

0

– Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από τo αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου λίγο μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε – Ο Λουκάς Παπαδήμος γλίτωσε από θαύμα με σοβαρά τραύματα – Το DNA του 29χρονου βρέθηκε πάνω σε κομμάτια του τρομοφακέλου που άνοιξε ο Λουκάς Παπαδήμος – Η δολοφονική επίθεση έγινε στις 25 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας
Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες – ντοκουμέντα που φέρνει στη δημοσιότητα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής από το εσωτερικό του οχήματος του Λουκά Παπαδήμου από την επίθεση της 25ης Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας. Τα αίματα του πρώην πρωθυπουργού είναι παντού ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ο Λουκάς Παπαδήμος γλίτωσε από θαύμα.

Αίματα του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου παντού, στα καθίσματα, στις πόρτες, στην οροφή του οχήματος που τον μετέφερε το απόγευμα της 25ης Μαΐου 2017. Αριστερά του στο πίσω κάθισμα, εφημερίδες και η αλληλογραφία που θεωρητικά είχε ελεγχθεί στα μηχανήματα της Βουλής.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com