Λύγισε η Κουτσελίνη: «Έκανα εννιά αποτυχημένες προσπάθειες για να γίνω μάνα…»!

0

Η Ζήνα Κουτσελίνη για μία ακόμα φορά μίλησε για την προσπάθεια που έκανε προκειμένου να γίνει μάνα και προέβη και σε μία αποκάλυψη, που δεν γνωρίζαμε έως τώρα!

«Προσπαθούσα να γίνω μάνα και παράλληλα έκανα την εξωσωματική και μετά από μισή ώρα στον εργασιακό μου χώρο γιατί νόμιζα ότι χωρίς εμένα δε θα λειτουργήσει τίποτα, μπούρδες. Έκανα 9 αποτυχημένες προσπάθειες για να γίνω μάνα…Όταν πίστεψα στο θέλω μου, τα κατάφερα… Επέλεξα κι εγώ στο σκοτάδι, κλείστηκα σε ένα δωμάτιο με κλεισμένα τα ρολά και θα πω κάτι για πρώτη φορά και ήμουν έξι μήνες στο κρεβάτι με φίλους και γνωστούς να μου φέρνουν ότι πηγαίνουν σε αρρώστους… όλα σε ένα κρεβάτι γιατί δεν έπρεπε να σηκωθώ, με κλειστά παράθυρα πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως προβλήθηκε το βίντεο στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»! ! Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή της!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com