Μάχη με τον χρόνο για να ξαναβγεί στον αέρα το «House of Cards» χωρίς τον Spacey

0

Η απόλυση του Kevin Spacey, λόγω των καταγγελιών εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση, έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στο φανατικό κοινό της σειράς «House of Cards» που δεν ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να δει τον έκτο και τελευταίο κύκλο.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, παρά την απομάκρυνση του ηθοποιού, η Melissa James Gibson και ο Frank Pugliese, που «τρέχουν» τη σειρά από τον 5ο κύκλο δίνουν μάχη με τον χρόνο για να ξαναδουλέψουν τον έκτο κύκλο της σειράς από σχεδόν μηδενική βάση.

Το δίδυμο των σεναριογράφων είναι πλέον αναγκασμένο να εστιάσει το νέο κύκλο στην Κλαιρ Άντεργουντ. Όμως κανείς δεν ξέρει αν η ιστορία που θα προτείνουν θα ικανοποιήσει την παραγωγή. Η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί το επόμενο δεκαπενθήμερο. την ίδια ώρα, πολλοί συντελεστές της σειράς έχουν συμβόλαια για να εργαστούν σε άλλες παραγωγές.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com