Μάγεψε άπαντες στο Voice – Η Βασιλική Μέση “γύρισε” τις καρέκλες στο λεπτό

Μάγεψε άπαντες στο Voice – Η Βασιλική Μέση “γύρισε” τις καρέκλες στο λεπτό Όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις από τις τέσσερις καρέκλες κατάφερε να γυρίσει με ευκολία η διαγωνιζόμενη του Voice!
Με φόρα από την Θεσσαλονίκη ανέβηκε στη σκηνή του Voice, στο επεισόδιο της πρεμιέρας το βράδυ της Κυριακής, η Βασιλική Μέση.

Η Βασιλική Μέση είναι 29 χρονών, κατάγεται και ζει στη Θεσσαλονίκη με τον σύντροφο της και έχει ένα κοριτσάκι δύο ετών. Από τα 21 της χρόνια τραγουδά επαγγελματικά, ενώ όλοι οι συνάδελφοι την προέτρεπαν χρόνια να βρεθεί στη σκηνή του Voice. Κάτι που… έπραξε!

The Voice: Ο μουσικός του δρόμου, Στέφανος Καρπέτης, που “μάγεψε” τους κριτές είχε πάει και στο X

Η γοητευτική τραγουδίστρια επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Ζηλεύω» σε μουσική του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή με αποκλειστικό στόχο να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches. Τα κατάφερε;

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ‘ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΟΥ’

Και βέβαια η Βασιλική Μέση κατόρθωσε να βρεθεί με εφόδιο την εξαίσια χροιά της φωνή της στην επόμενη φάση του Voice, ωστόσο, το κουμπί για να γυρίσουν και να την διεκδικήσουν  πάτησαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου!

Έτσι, η όμορφη τραγουδίστρια κλήθηκε να διαλέξει με ποιον coach θα βαδίσει στο Voice και η τυχερός ήταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Πως σας φάνηκε, αλήθεια, η Βασιλική Μέση στην παρθενική της εμφάνιση στο Voice;

Γράψτε ένα σχόλιο