Μαγνήτισαν τα βλέμματα: Η 16χρονη Kaia Gerber και σύσσωμη η οικογένεια της Cindy Crawford σε event μόδας στο Παρίσι

1

Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Παρίσι έκανε σύσσωμη η οικογένειά Gerber τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Cindy Crawford μαζί με τα παιδιά της που ακολουθούν χνάρια της, την 16χρονη Kaia και τον 18χρονο Presley, και τον επιχειρηματία σύζυγό της Rande Gerber, έδωσαν το «παρών» σε event της εβδομάδας μόδας της Omega.

Βλέπετε, η Crawford συνεργάζεται με την Omega για περισσότερα από 20 χρόνια, και όπως η ίδια αποκάλυψε, τα παιδιά της αλλά και ο σύζυγός της, έχουν επίσης υπογράψει να γίνουν πρόσωπα του οίκου. 

«Είμαι στην οικογένεια της Omega εδώ και χρόνια, αλλά τώρα θα συμμετέχω με αυτά τα τρία πρόσωπα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σας δείξουμε τη νέα μας εκστρατεία με την Omega, ξεκινώντας απόψε στο Παρίσι!» έγραψε το supermodel νωρίτερα στο προφίλ του.

Για ακόμη μία φορά η 16χρονη Kaia Gerber, η οποία έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών με τη συμμετοχή της στις Εβδομάδες Μόδας, μαγνήτισε τα βλέμματα με την πριγκιπική της εμφάνιση.

Όπως βλέπετε, πόζαρε στο φακό δείχνοντας πως θα ακούμε το όνομά της για πολλά χρόνια ακόμα…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com