Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Mαίρη Μπάρκουλη βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, ο καρκίνος, οι σπουδές και η καταγωγή Η Μαρία ήταν η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη και η πιο ταλαιπωρημένη, αφού ήταν εκείνη που σήκωσε όλο το βάρος της κλονισμένης υγείας του για πάρα πολλά χρόνια.

Και δεν σήκωσε μόνο αυτό το βάρος. Κλήθηκε μαζί με τη φροντίδα του κοσμαγάπητου ηθοποιού, να διαχειριστεί το πρόβλημα υγείας του γιου τους Νικόλα (νόσος του Chron), αλλά και τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας μιας και ο Μπάρκουλης έφυγε φτωχός. Άφησε την τελευταία του πνοή τον Αύγουστο του 2016 σε ηλικία 80 ετών αφήνοντας πίσω τη Μαρία και τον γιο τους.

Νίκος Μπάρκουλης βιογραφικό! Το ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Τα οικονομικά προβλήματα έγινε χειρότερα αφού η χήρα του άργησε να πάρει την μικρή σύνταξή του. Μοναδικό στήριγμά της ήταν η ηλικιωμένη μητέρα της. Ξεχασμένη από φίλους και δήθεν φίλους, με ένα παιδί στην εφηβεία που χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα, αλλά και με τόσες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Φόνσου η οποία μέσα από το Σπίτι του Ηθοποιού προσφέρει πάντα στήριξη στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη, είναι εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία και έτεινε χείρα βοηθείας στη Μαρία Μπάρκουλη, με την οποία τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ήδη, της έχει παραχωρήσει ένα διαμέρισμα 80 τ.μ στα Πατήσια για να μένει με τον γιο της. Άλλωστε, είναι και η νονά του 18χρονου σήμερα Νικόλα στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, πέρασαν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο Μπάρκουλης junior θέλει να γίνει ηθοποιός-διάδοχος του λατρεμένου πατέρα του και κινείται πλέον στα σοβαρά σε αυτή την κατεύθυνση με την καθοδήγηση της νονάς του για την οποία έχει δηλώσει περήφανος.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι η Μαίρη Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή μετά την κριτική που άσκησε στον γιο της Νίκο Μπάρκουλη στο Live του J2US το περασμένο Σάββατο.

«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασε αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Αισθάνθηκα ότι δε το υποστήριξες το τραγούδι όπως τις άλλες φορές, τύπου “να το πω και αυτό να τελειώνουμε”» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στον Νίκο Μπάρκουλη.

Βλέποντας αυτή την κριτική η Μαίρη Μπάρκουλη προχώρησε σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση εναντίον της Δέσποινας Βανδή την οποία όμως λίγα λεπτά μετά κατέβασε.

«Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει» ήταν όσα έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Νίκος Μπάρκουλης: Ο καρκίνος της μητέρας του
Η Μαρία Μπάρκουλη πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που βίωσε. Η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη είχε καρκίνο στη μήτρα και εκείνος μίλησε για το πως το αντιμετώπισε σε συνέντευξή του λίγα χρόνια πριν.

«Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της».

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :