Μαίρη Συνατσάκη έγκυος: Δεν θα πιστεύεις ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ σε 19 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ εγκυμοσύνη!


Μαίρη Συνατσάκη έγκυος: Δεν θα πιστεύεις ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ σε 19 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ εγκυμοσύνη! Ήδη είναι αρκετά προχωρημένη η εγκυμοσύνη της. Σκεφτείτε ότι σε μία φωτογραφία που ανέβασε χθες και ήταν η πρώτη που τράβηξε όταν ήταν όπως είπε 19 εβδομάδων οι διαφορές στο κπορμί της μέλουσσας μαμάς είναι πολύ ορατές. Δεδομένου αυτού σήμερτα η Μαίρη έχει πολύ μα πολύ πιο μεγάλη κοιλιά. Ας θυμηθούμε πωςήταν το σώμα τρης με μαγιό πολύ πριν αποφασίσει να φέρει μια ψυχή στον κόσμο!

Σπίτι Μαίρη Συνατσάκη: Σε ποια περιοχή μένει!

Μαίρη Συνατσάκη έγκυος: Δεν θα πιστεύεις ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ σε 19 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ εγκυμοσύνη!

Η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε, πριν λίγες ημέρες, ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, με μια φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του Ίαν Στρατη. Το μεσημέρι της Κυριακής, η παρουσιάστρια έδειξε στους ακολούθους της, για πρώτη φορά, την κοιλιά της που έχει αρχίσει και φουσκώνει.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε φωτογραφία από τη Χαλκιδική, όταν ήταν 19 εβδομάδων.

«Το χέρι στη μέση μπαίνει ξεκάθαρα για το εφέ ήμουν 19 εβδομάδων εδώ, ήταν πρώτο μπάνιο – Χαλκιδική για μια μέρα», έγραψε στη λεζάντα η παρουσιάστρια

Μαίρη Συνατσάκη ΈΓΚΥΟΣ: Ο φόβος για τοξόπλασμα και ο μηνιαιος αιματολογικος ελεγχος

Μαίρη Συνατσάκη έγκυος: Δεν θα πιστεύεις ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ σε 19 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ εγκυμοσύνη! 1

Μαίρη Συνατσάκη έγκυος: Δεν θα πιστεύεις ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ σε 19 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ εγκυμοσύνη! 1

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια», είχε γράψει, μεταξύ άλλων.

Μαίρη Συνατσάκη έγκυος: Δεν θα πιστεύεις ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ σε 19 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ εγκυμοσύνη! 2