Hit enter after type your search item
img

Μαίρη Συνατσάκη ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ: ”Δεν θα έκανα παιδί εκτός γάμου”

/
/

Μαίρη Συνατσάκη ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ: ”Δεν θα έκανα παιδί εκτός γάμου” Η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη μίλησε για τις σχέσεις, τα όνειρά της και τη μητρότητα.

Τι άλλο σκέφτεσαι να κάνεις τηλεοπτικά, μετά το Dancing With The Stars;

“Συζητάω με τον ΑNT1, για να κάνουμε μία εβδομαδιαία εκπομπή που θα έχει σχέση με το internet και τον κυβερνοχώρο, η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, θα μεταδίδεται και στην Κύπρο. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε καταλήξει και θα ξεκινήσουμε άμεσα. Η εκπομπή θα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, θα έχει να κάνει με videos που θα βρίσκουμε από το internet, τα οποία θα παρουσιάζουμε στο κοινό χρησιμοποιώντας τα με έναν έξυπνο τρόπο. Ακόμα δεν μπορώ να πω πολλά όμως”.

Μέχρι που φτάνουν οι τηλεοπτικές σου φιλοδοξίες, Μαίρη; Τι άλλο θα ήθελες να κάνεις;

“Α όχι, δεν έχω φιλοδοξίες και, γενικά, δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει να κάνω πολύ μεγάλα σχέδια για την τηλεόραση, γιατί είναι πολύ δύσκολες οι εποχές και οι συνθήκες και δεν μπορείς να βασιστείς μόνο σε αυτό το μέσο. Όλα είναι ρευστά. Ποτέ δεν κρατάω μεγάλο καλάθι στα τηλεοπτικά. Προτιμώ να ονειρεύομαι στα προσωπικά μου”.

Η ΜΑΙΡΗ…ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ! ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΤΕΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΙΝΕ! (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ)

Είσαι άνθρωπος της ρουτίνας; Το λέω γιατί υποθέτω ότι, αφού είστε τόσα χρόνια μαζί, σίγουρα θα έχετε περάσει κάποια στιγμή και από αυτό το στάδιο. Έτσι δεν είναι;

“Ο χρόνος φέρνει ρουτίνα, αλλά κάνουμε μία δουλειά που δεν σε αφήνει και πολύ να βαρεθείς. Αλλάζουν οι ρυθμοί μας μήνα με τον μήνα, τα ωράρια που βρισκόμαστε, η καθημερινότητα. Τίποτα δεν μένει ίδιο. Κι είναι ωραίο να ρουτινιάζεις στο σπίτι σου, με τον άνθρωπό σου – κι αυτό δεν το έχουμε συχνά. Θέλω όταν γυρίζω σπίτι μου, μετά από μία κουραστική ημέρα όπως είναι η σημερινή που μιλάμε, να βρω τη «ρουτίνα» μου. Είναι κάτι σαν ασφάλεια για μένα. Μια μέρα στο σπίτι είναι για μένα μεγάλη πολυτέλεια. Είμαι συνέχεια στον υπολογιστή μου, ακούω μουσική – ακόμα κι όταν κάνω μπάνιο ή σφουγγαρίζω, ή σιδερώνω, πάντα κάτι θα παίζει. Μου αρέσει πολύ η μουσική”.

Μαίρη Συνατσάκη: -Πιστεύεις στο «για πάντα μαζί»; -”Θα ήθελα να πιστεύω, αλλά….”

Θεωρείς ότι, αν δεν ήσουν η σύντροφος του Μύρωνα, θα μπορούσατε να ήσασταν φίλοι;

“Ναι, ούτως ή άλλως, όταν γνωριστήκαμε ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις τότε. Οπότε ξεκίνησε ως μια απλή, φιλική γνωριμία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση επάνω του, είναι ότι μια μέρα γύρισα και είπα στις κολλητές μου «ρε σεις, ο Μύρωνας είναι μια χαρά παιδί! Πολύ cool άτομο, δεν είναι ψωνάκι…». Αυτό με κέντρισε αμέσως. Μπορεί να είναι ο σύντροφός μου, αλλά είναι και φίλος μου. Δηλαδή, εκτός από ζευγάρι με τον Μύρωνα, είμαστε και φίλοι”.

Θα έκανες ένα παιδί εκτός γάμου;

“Τώρα δεν νομίζω ότι είμαι σε φάση να γίνω μητέρα. Κάποια στιγμή θα ήθελα να γίνω, δεν το συζητώ. Αλλά αυτό δεν έρχεται εύκολα, χρειάζεται ένας προγραμματισμός – αυτά δεν γίνονται τυχαία. Αν δεν θέλει μια γυναίκα να μείνει έγκυος, δεν μένει. Νομίζω ότι τώρα δεν είναι η ιδανική μου στιγμή να γίνω μητέρα. Δεν με νοιάζει ο γάμος για να είμαι ειλικρινής. Αλλά δεν θα έκανα παιδί εκτός γάμου, όχι ότι είναι κακό, αλλά εγώ προσωπικά θα παντρευόμουν. Γιατί έχει πλάκα, κάποιες φορές, να κρατάμε τις παραδόσεις και τα έθιμά μας. Δηλαδή, φαντάζομαι τον γάμο μου σαν ένα μεγάλο πάρτι για την οικογένεια και τους φίλους μου”.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :