Μαίρη Συνατσάκη: “Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου”

Μαίρη Συνατσάκη: “Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου” “Το έκανα και δε θα θελα να ξαναϋπάρξω στην τηλεόραση με αυτό το concept. Είναι η πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια που δε δουλεύω και είναι οκ γιατί την επικοινωνία που λιγότερο σου δίνει η τηλεόραση, την έχω πολύ περισσότερο μέσα από το ίντερνετ και το youtube και τα βιντεάκια που δημιουργώ εκεί και είμαι κύριος του εαυτού μου και κάνω ό,τι θέλω και όποτε το θέλω και δε συγκρίνεται αυτή η αίσθηση με τίποτα, με καμία τηλεόραση.

ΠΩΣ, ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ! Το…ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ της Φαίης Σκορδά! Γιατί ΤΕΛΕΙΩΣΕ η σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο!

Βέβαια, θέλω να ετοιμάσω φέτος έναν πιλότο για την τηλεόραση, με κάτι που έχω στον νου μου το οποίο θα έχει πιο ντοκιμαντερίστικη μορφή ας πούμε. Θα ήθελα να έχει κάποιες κοινωνικές προεκτάσεις, κάτι σαν το βίντεο με “τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου” σε μια πιο οργανωμένη μορφή. Αυτό θα μου δημιουργούσε έμπνευση αυτή τη στιγμή να το κάνω“.

Δεν είμαι πολύ σίγουρη για το τι χρειάζεται η τηλεόραση. Δεν έχω καταλάβει ποτέ στα τόσα χρόνια τι θέλει ο τηλεθεατής.

ΚΟΛΑΣΗ! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: “ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΪΗ ΣΚΟΡΔΑ! ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ”

“Δεν έχω καταλάβει και πώς σπάει η φαυλότητα του κύκλου που λέει ότι δίνουμε στον τηλεθεατή αυτό που νομίζουμε ότι θέλει κι αυτό μπορεί να είναι ένα πιο χαμηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο θα το δει και εκπαιδεύεται σε αυτό και μπορεί να μην το θέλει, αλλά να το χει συνηθίσει και μετά το κανάλι να μην μπορεί να αλλάξει τη φάση του γιατί αυτό έχει συνηθίσει ο τηλεθεατής. Δεν ξέρω πού σπάει αυτός ο κύκλος και πού ξεκινάει, αλλά αν βγει καλός αυτός ο πιλότος και αν κάποιος ενδιαφερθεί να επενδύσει, ωραία θα ήταν“.

Σχολιάστε