Μαίρη Συνατσάκη vs Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδα: ” δεν δίνεται ποτέ στην τηλεόραση, να είσαι 1,5 λεπτό μόνος σου να ολοκληρώσεις”

Μαίρη Συνατσάκη vs Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδα: '' δεν δίνεται ποτέ στην τηλεόραση, να είσαι 1,5 λεπτό μόνος σου να ολοκληρώσεις''

Μαίρη Συνατσάκη vs Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδα: ” δεν δίνεται ποτέ στην τηλεόραση, να είσαι 1,5 λεπτό μόνος σου να ολοκληρώσεις” Και ενώ μέχρι πέρυσι ήταν συνεργάτες μια φράση έφτανε για να ψυχρανθούν κατά κάποιο τρόπο οι σχέσεις του. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη και τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδα.

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΙΟ HOT ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Σε δηλώσεις της η Μαίρη είχε αναφέρει: «Το γεγονός ότι μας δίνεται ο χρόνος, που δεν δίνεται ποτέ στην τηλεόραση, να είσαι 1,5 λεπτό μόνος σου να ολοκληρώσεις την άποψη σου, νομίζω ότι σου δίνει τη δυνατότητα συνολικά να μην εξαπολύσεις κακίες απλά για να πεις κακίες κι οποιαδήποτε αρνητική κριτική να έχει από πίσω ένα υπόβαθρο που να μπορεί να στηριχτεί» . Η δήλωση αυτή είχε ενοχλήσει το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά και τότε ξεκίνησε δηλώσεις μεταξύ τους οι οποίες αναφέρονταν σε αυτό το θέμα.

Ίαν Στρατής το αγόρι της Συνατσάκη: ”Έίμαι και λίγο “κάφρος”, έχω κατεβάσει πολλές φορές αναρτήσεις μου από τα social media.”

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη της Ντορέττας Παπαδημητρίου την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και χαρακτηριστικά δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα που παρεξηγήθηκε αυτό. Δεν υπονοούσα κάτι. Ήταν μια απάντηση σε μια ερώτηση που είχε να κάνει με την ερώτηση της ημέρας. Για αυτό το κομμάτι μίλησα εγώ και δεν έχει να κάνει καθόλου με την παρουσία μου στο «Πρωινό». Και όταν η Φαίη και ο Γιώργος έβλεπαν ότι υπάρχει ένα θέμα που με ιντριγκάρει μου έδιναν όλο τον χρόνο». Η παρεξήγηση μεταξύ των πρώην συνεργατών φαίνεται να έχει λάβει τέλος καθώς οι εξηγήσεις έχουν δοθεί.

Μαίρη Συνατσάκη σχέσεις: Απο Μύρωνα Στρατή σε …Ίαν Στρατή. Τι γίνεται εδώ πέρα;