Μακεδονία: Δείτε που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αντιολισθητικές αλυσίδες


​Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και μαζί της υποχώρησαν και τα προβλήματα που δημιούργησε. Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανέβηκε, ωστόσο, προσοχή χρειάζεται καθώς μετά τη δύση του ηλίου επικρατεί παγετός.
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται, από και προς, το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα Πέλλας, μέσω Κερασιάς, από το 20ο έως το 25ο χλμ και μέσω Άρνισσας, από το 9ο έως το 25ο χλμ, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αρναίας Χαλκιδικής (μέσω Χολομώντα), καθώς και στις επαρχιακές οδούς Κατερίνης-χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου Πιερίας και Καστανερής – Μεγάλων Λειβαδιών (Δήμος Παιονίας Κιλκίς).
Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κλειστή λόγω παγετού παραμένει η επαρχιακή οδός Καστοριάς-Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 22ο έως το 28ο χλμ, ενώ οι αλυσίδες είναι αναγκαίες από το 14ο έως το 22ο χλμ, όπως επίσης, στην επαρχιακή οδό που συνδέει την Καστοριά με τα Ιωάννινα, μέσω Νεστορίου, από το 35ο έως 45ο χλμ.
Στο νομό Καρδίτσας, με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση στις επαρχιακές οδούς Καρδίτσας – Άρτας, από το 13ο έως το 61ο χλμ (θέση Τύμπανος), Μουζακίου – Στεφανιάδας, από το 10ο έως το 22ο χλμ (θέση Αγ. Νικόλαος), ενώ στη Λάρισα, στην επαρχιακή οδός Καλλιπεύκης – Π. Παντελεήμονα, από το 1ο έως το 10ο χλμ.