Hit enter after type your search item

Μάκης Δημάκης! Το πραγματικό όνομα, η ΗΛΙΚΙΑ, η καταγωγή και τα τραγούδια Ο Μάκης Δημάκης (πραγματικό όνομα: Δημοσθένης Σιρλακίδης) (Άαχεν, 18 Ιουνίου 1971), είναι Έλληνας τραγουδιστής του λαϊκού και μπουζουκτσής, με καταγωγή από την Επτάλοφο Κιλκίς. Γέννηση 18 Ιουνίου 1971 ειαι 51 χρονων Άαχεν, Γερμανία Εθνικότητα Έλληνας Ιδιότητα Τραγουδιστής, Μουσικός

Μάκης Δημάκης βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

είναι Έλληνας τραγουδιστής του λαϊκού και μπουζουκτσής, με καταγωγή από την Επτάλοφο Κιλκίς. Από πολύ μικρή ηλικία ο Μάκης Δημάκης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική αλλά και την νυχτερινή διασκέδαση αφού τα πρώτα του βήματα τα έκανε σαν μουσικός στο πλευρό της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού στο Remember στην Θεσσαλονίκη.

Μάκης Δημάκης! Το πραγματικό όνομα, η ΗΛΙΚΙΑ, η καταγωγή και τα τραγούδια

Προσωπική ζωή
Ο Μάκης Δημάκης φέρεται να είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια την οποία φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. H γυναίκα του όπως διέρρευσε ονομάζεται Βαλεντίνα Μπαρλάμπα και είναι πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών.

Μάκης Δημάκης: «Έχω πιάσει πολλές φορές οικονομικό πάτο»

Ωστόσο, ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα και τις φήμες γάμου έχοντας πει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αν είχα παιδιά, δεν θα τα έκρυβα».Ως προς τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει μια γυναίκα για τον σαγηνεύσει, ο Μάκης Δημάκης δήλωσε πως θα πρέπει να κάνει το μυαλό του να ξεφεύγει από τη δουλειά, την οποία έχει συνεχώς στο μυαλό του.

Η αναγνώριση

Πολύ σύντομα ο Μάκης Δημάκης βρέθηκε και ο ίδιος μπροστά από το μικρόφωνο ξεκινώντας την πορεία του σαν τραγουδιστής. Από την πρώτη κιόλας στιγμή φάνηκε πως θα ξεχώριζε στον χώρο αφού κέρδισε τις εντυπώσεις δημιουργώντας ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά για τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Μάκης Δημάκης: «Πρέπει να γίνει κάτι με το Σπίτι του τραγουδιστή»

Πριν 20 χρόνια που εμφανιζόταν σε μαγαζιά της Αθήνα παράλληλα συμμετείχε και δισκογραφικά σε cds Ελλήνων καλλιτεχνών. Ένα από αυτά είναι και ο δίσκος της Σοφίας Αρβανίτη με τίτλο “Κόκκινη κλωστή” στον οποίο ο Μάκης Δημάκης, μαζί με την Άννα Ιωανίδου και την Κατερίνα Κυριακού, κάνουν φωνητικά.

Για πολλά χρόνια εμφανιζόταν σε νυχτερινά μαγαζιά της επαρχίας αλλά και σε δεκάδες της συμπρωτεύουσας, στην οποία πολύ σύντομα έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες. Η δισκογραφική καταξίωση αλλά και η φήμη του σε όλη την χώρα έμελε να καθυστερήσει αρκετό καιρό όμως εδώ και δύο περίπου χρόνια που κατηφόρισε στην Αθήνα, δημιούργησε το δικό του φανατικό κοινό τόσο με τις μεγάλες του επιτυχίες όσο και με την απίστευτη ενέργεια που βγάζει κάθε φορά που εμφανίζεται επί σκηνής.

Μάκης Δημάκης! Το πραγματικό όνομα, η ΗΛΙΚΙΑ, η καταγωγή και τα τραγούδια

Στα 22 του συνεργάστηκε με το Γιώργο Αλκαίο στην Αθήνα και έγραψε τραγούδια για εκείνον.

Στην πορεία επέστρεψε ξανά στα Βόρεια κάνοντας καριέρα στη Θεσσαλονίκη και πολλά Lives στην επαρχία. Πριν από 3 χρόνια ξανά κατέβηκε στην Αθήνα αυτή τη φορά ως πρώτο όνομα και συγκεκριμένα στο Βοτανικό. Αν και δούλευα αρκετά χρόνια, ο άνθρωπος που τον εκτόξευσε στην κορυφή είναι ο παραγωγός και στιχουργός από τη Θεσσαλονίκη Αργύρης Αράπης.

Σημαντικό ρόλο στην ταχύτατη αναγνώρισή του από το κοινό έπαιξε το ρεπερτόριο στο οποίο έχει επικεντρωθεί, αφού πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμά του έχουν τα ανεβαστικά τραγούδια τα οποία κάνουν τον κόσμο να παραληρεί και να χορεύει γεμίζοντας ασφυκτικά την πίστα.

Μάκης Δημάκης! Το πραγματικό όνομα, η ΗΛΙΚΙΑ, η καταγωγή και τα τραγούδια

Ο Μάκης Δημάκης ξεκαθαρίζει για τον Πάνο Καλίδη: «Ήρθε και έκανε έναν κύκλο αυτό το πράγμα»

“Σε μένα δεν πέφτει λόγος” υπογράμμισε ο Μάκης Δημάκης.

Ο Μάκης Δημάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Τετάρτη, με αφορμή την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Πάνου Καλίδη και την έλευση της Κατερίνας Στανίση στο σχήμα νυχτερινού μαγαζιού. Ο λαϊκός τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες στο κέντρο.

Μάκης Δημάκης! Το πραγματικό όνομα, η ΗΛΙΚΙΑ, η καταγωγή και τα τραγούδια

Ειδικότερα, ο Μάκης Δημάκης σημείωσε χαρ

Μάκης Δημάκης: «Έχω πιάσει πολλές φορές οικονομικό πάτο»

ακτηριστικά πως «γίνονται αυτά στα νυχτερινά σχήματα και πολλές φορές συμβαίνει και πριν ξεκινήσει καν το σχήμα να μην γίνεται τελικά καθόλου. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να πάρω θέση και να πω κάτι γιατί δεν ξέρω και δεν είμαι μέσα στο γραφείο την ώρα που γίνεται η κάθε κουβέντα αλλά ούτε νομίζω πως όλα θα πάνε προς το καλό για όλους. Στην ουσία ήρθε και έκανε έναν κύκλο αυτό το πράγμα και ολοκληρώθηκε αποφασίζοντας ότι έτσι θα πράξουν. Οπότε σε μένα δεν πέφτει λόγος».

Μάκης Δημάκης! Το πραγματικό όνομα, η ΗΛΙΚΙΑ, η καταγωγή και τα τραγούδια
Μάκης Δημάκης! Το πραγματικό όνομα, η ΗΛΙΚΙΑ, η καταγωγή και τα τραγούδια

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι μια χαρά και ευελπιστώ ότι με τον Πάνο θα δουλέψουμε αργότερα, του χρόνου, του παραχρόνου και ή στη Θεσσαλονίκη ή ξανά εδώ θα ξανασμίξουμε» συμπλήρωσε ο Μάκης Δημάκης στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου.

Μάκης Δημάκης: «Πρέπει να γίνει κάτι με το Σπίτι του τραγουδιστή»

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :