Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Όλα τα νέα για τους διάσημους! Βιογραφικό,ηλικία, ύψος

Μάκης Κατμετζόγλου σε Ιωάννα Τούνη ”Δεν ΞΕΡΩ τα στοιχεία του ανθρώπου που διέρρευσε το βίντεο” Οι δικηγόροι του 35χρονου, Σωτηρία Πανουσάκη και Γιάννης Γλύκας μίλησαν στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το τί συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου.

Ιωάννα Τούνη! ”Για όλους τους δημοσιογραφούς που με παίρνετε τηλέφωνα να…”

Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε την συγκεκριμένη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε σχέση με την δημοσιοποίηση του βίντεο. Απ΄τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι’ αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του».

Ιωάννα Τούνη γονείς! «Έχει καρκίνο, κάνει χημειοθεραπείες»

Σε άλλο σημείο η δικηγόρος του 35χρονου συνεχίζει, «Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από την δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων. Από το 2017 και μετά δεν είχαν επαφή με την κ. Τούνη. Είχε δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα έπειτα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιός τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση 600 μέτρων με ζουμ».

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ιωάννα Τούνη, απαντώντας χθες με μήνυση στις νομικές ενέργειες του Μάκη Κατμετζόγλου εναντίον της.

“ΨΩΜΟΛΥΣΕΣ” Χοντρό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο!!!

Ως γνωστόν, ο 35χρονος επιχειρηματίας, τον οποίο κατονόμασε η influencer ως το πρόσωπο που διακίνησε το revenge porn βίντεό της στο διαδίκτυο, υπέβαλε δύο μηνύσεις σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμηση τις προηγούμενες ημέρες. Με τη σειρά της, λοιπόν, η Τούνη πήρε την απόφαση να οδηγήσει στα σίγουρα την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες, ζητώντας την ποινική δίωξη του Κατμερτζόγλου και ενός ακόμη ατόμου για «κακουργηματική παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων». Το δεύτερο άτομο, που δεν κατονομάζεται από την ίδια και τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, φαίνεται πως είναι το πρόσωπο που τραβούσε το βίντεο με την ερωτική συνεύρεσή της με τον Μάκη Κατμετζόγλου.

Ιωάννα Τούνη! ”Για όλους τους δημοσιογραφούς που με παίρνετε τηλέφωνα να…”

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του νομικού εκπροσώπου της influencer από τη Θεσσαλονίκη, «κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του ατόμου που έχει κατονομάσει η κυρία Τούνη για την καταγραφή και ανάρτηση βίντεο ερωτικής συνεύρεσής της χωρίς τη συναίνεσή της, καθώς και έτερου ατόμου, τα στοιχεία του οποίου τής τα είχε αναφέρει ο ήδη καταγγελλόμενος, για τα αδικήματα της κακουργηματικής παραβίασης ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αιτούμενη να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των ανωτέρω προσώπων σε βαθμό κακουργήματος και να συσχετισθεί με τη μήνυσή της κατά αγνώστων, που ήδη έχει υποβάλει».

Ιωάννα Τούνη! ”Για όλους τους δημοσιογραφούς που με παίρνετε τηλέφωνα να…”

Στο μεταξύ, με νέο story που ανέβασε στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη σχολίασε τους πρόσφατους ισχυρισμούς του αντιδίκου της, πλέον, Μάκη Κατμετζόγλου ότι είναι και ο ίδιος θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση του ροζ βίντεο, όπου «πρωταγωνιστούν» οι δυο τους. «Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς, είναι συνένοχος στο έγκλημα» σημείωσε με νόημα, πετώντας του το… μπαλάκι.

Μάκης Κατμετζόγλου σε Ιωάννα Τούνη ''Δεν ΞΕΡΩ τα στοιχεία του ανθρώπου που διέρρευσε το βίντεο''

This div height required for enabling the sticky sidebar