Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη γάμος: Κάτι κουρασμένα Παληκάρια!

/
/
/
426 Views

Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη γάμος: Κάτι κουρασμένα Παληκάρια!Ο όμορφος νέος βγήκε γαι ψώνια στην αγορά της Κηφισιάς με το φτωχικό τζιπ του. Παρατηρούμε το άδειο πρτ μπαγκαζ, το χαλαρό του ντύσιμο, την κάψα που έχει από τον ήλιο και το βαμμένο ανταύγειες του ήλιου μαλλί του… Ένα μεσημέρι με πολύ ζέστη. Τόση ζέστη που να σε ζορίζει.

Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη γάμος: Κάτι κουρασμένα Παληκάρια!
Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη γάμος: Κάτι κουρασμένα Παληκάρια!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος! Η ΑΓΝΩΣΤΗ περιπέτεια υγείας του Ματέο

 

Μενεγάκη – Παντζόπουλος! Η ΑΓΝΩΣΤΗ περιπέτεια υγείας του Ματέο Μια μικρή περιπέτεια είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών του με την Ελένη Μενεγάκη στις Σεϋχέλλες ο Ματέο Παντζόπουλος που χάλασε όλο το…. πλάνο τους για χαλάρωση και ξεκούραση!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Ciao, «τρεις μέρες μετά την άφιξή τους στις Σεϋχέλλες οι διακοπές μετατράπηκαν σε μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια, καθώς ο Ματέο ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πόνους στην κοιλιακή χώρα κάτι που οι γιατροί στο ξενοδοχείο, αλλά και στο νησί Μάε όπου έμενε το ζευγάρι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν.

Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη: Με βερμούδα βαμμένο μαλλί και άδειο πορτ μπαγκάζ
Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη: Με βερμούδα βαμμένο μαλλί και άδειο πορτ μπαγκάζ

Έτσι, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί με αεροσκάφος στην πρωτεύουσα Βικτώρια για να του παρασχεθεί από το νοσοκομείο η απαραίτητα ιατρική βοήθεια. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου κανόνισαν αμέσως να γίνει η αερομεταφορά και βέβαια η Ελένη, αλλά και τα κορίτσια δεν μπορούσαν να λείψουν από το πλευρό του Ματέο.

Και οι τέσσερις, αναφέρει το περιοδικό πέταξαν στη μέση της νύχτας με ένα μικρό ειδικά για την περίπτωση ναυλωμένο αεροπλάνο και βρέθηκαν στο νοσοκομείο της μακρινής χώρας. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και οι γιατροί διέγνωσαν ελαφρά ίωση, η οποία αντιμετωπίστηκε με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.Μενεγάκη – Παντζόπουλος! Η ΑΓΝΩΣΤΗ περιπέτεια υγείας του Ματέο

Ο Ματέο έμεινε μια μέρα στο νοσοκομείο προκειμένου να τον παρακολουθήσουν οι γιατροί και να βεβαιωθούν ότι όλα πάνε καλά και την επόμενη μέρα επέστρεψαν στο θέρετρο για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Μάκης Παντζόπουλος: ΠΟΟΟΟΣΑ; ΜΥΘΙΚΑ τα εκατομμύρια της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που του ΑΦΗΣΑΝ!

Πάντως, παρά αυτή την περιπέτειά τους η Ελένη φέρεται να έχει πει στους δικούς της ανθρώπους πως οι διακοπές ήταν φανταστικές και το μέρος θα της μείνει αξέχαστο».

 

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις ΚΑΙ να ΚΑΙΝΕ οι ΓΑΜΟΙ της! Όλα στη φόρα! Θα ξεκινήσουμε αυτό το αφιέρωμα με μια τεράστια αποκάλυψη που πέρασε στα…ψιλά πριν έξι ολόκληρα χρόνια και έχει άμεση σχέση με τον…τελευταίο γάμο της Ελένη Μενεγάκη, που δεν έγινε ποτέ!

 

Πολύ καλά διαβάσατε!

Δεν έγινε ποτέ και όμως τόσα χρόνια όλοι μιλούν γι αυτόν τον γάμο. Στην ουσία, αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται η αγαπημένη παρουσιάστρια. Ποτέ δεν είπε ότι παντρεύτηκε το Μάκη Παντζόπουλο.

Αντίθετα, από τον δικό τη κύκλο – και φανταζόμαστε όχι τυχαία – δόθηκε στην δημοσιότητα από την δημοσιογράφο που εγαζόταν στο πάνελ της το σύμφωνο συμβίωση σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό! Ναι, η μεγάλη αποκάλυψη έγινε από άνθρωπο του στενού επαγγελματικού περιβάλοντος τη Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις ΚΑΙ να ΚΑΙΝΕ οι ΓΑΜΟΙ της! Όλα στη φόρα!
Ελένη Μενεγάκη: Τρεις ΚΑΙ να ΚΑΙΝΕ οι ΓΑΜΟΙ της! Όλα στη φόρα!

 

Καταλαβαίνετε ότι για να …διαρρεύσει αυτό το έγραφο πριν έξι χρόνια σε περιοδικό, δεν έγινε μόνο του! Τι προβλέπει το σύμφωνο για παιδιά, περιουσία και επώνυμα;

Στο έγγραφο, το οποίο θα υπογράψουν γίνεται ειδική αναφορά στα οικονομικά:

“Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνο”.

Γιάννης Λάτσιος βιογραφικό: Η ηλικία, οι σπουδές, η περιουσία, η καταγωγή και ο γάμος με την Ελένη Μενεγάκη

Οι δύο τους συμφώνησαν επίσης ότι «το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των συμβαλλομένων. Ο αφενός συμβαλλόμενος δήλωσε προσέτι ότι συγκατατίθεται, ώστε η αφετέρου συμβαλλόμενη να χρησιμοποιεί στις κοινωνικές σχέσεις το επώνυμο του».

Στην περίπτωση που αποκτήσουν μαζί παιδιά όσο βρίσκεται σε ισχύ το σύμφωνο:

«ή εντός τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την αναγνώριση της ακυρότητας του, συμφωνείται ότι θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και ότι η γονική μεριμνά τους θα ανήκει και στους δύο γονείς και θα ασκείται από κοινού, εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο».

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ CIAΟ.

Κι αν χωρίσουν; Σύμφωνα με το έγγραφο: «Το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δύναται να λυθεί με νεότερη συμφωνία των συμβαλλομένων, η οποία θα γίνει αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση του ενός από αυτούς, η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

ΣΟΚ για Ελένη Μενεγάκη: Έτσι ΑΔΕΙΑΣΕ την ΤΣΕΠΗ της ο Γιάννης Λάτσιος

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

Όσο για την διατροφή: «Σε περίπτωση λύσεως του παρόντος συμφώνου συμβίωσης με οποιονδήποτε τρόπο, κανένας εκ των συμβαλλομένων δεν δύναται να απαιτήσει από τον άλλον διατροφή».

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για τον άνεργο Γιάννη Λάτσιο

Το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο θυμήθηκε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήταν δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

«Μία μέρα έψαχνα το νυφικό μου, το σήκωσα από ένα κουτί που το είχα εκεί στο υπόγειο του σπιτιού μου…» και συνέχισε: «Και το είδα και ήταν τόσο μικρό, θεόστενο, ήμουν και αδύνατη τότε και το κοιτάζω και στην αρχή είπα « τι να είναι;» γιατί έχω και πολλά φορέματα καλλιστείων και όταν είδα ότι ήταν το νυφικό μου και είπα «και δεν είναι χρήσιμο να το δώσω σε κάποια να το φορέσει» γιατί λένε ότι πρέπει τα νυφικά να φοριούνται τρεις φορές.

Το νυφικό μου ήταν ωραιότατο από τη Σήλια, υπέροχο, αλλά ήταν μικρό πολύ γιατί ήμουν 52 κιλά τότε».

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΗς Ελένης Μενεγάκη και το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη παραμένει εδώ και δεκαετίες η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, απασχολώντας τα media με την προσωπική της ζωή, χωρίς -παραδόξως- να την προβάλλει ιδιαίτερα. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχει εξελίξει την ιδιότητά της ως Instagrammer και μοιράζεται στη δημοφιλή πλατφόρμα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τον τελευταίο σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο. Αυτό που σίγουρα δεν έχεις δει στο accopunt της είναι εικόνες από τους δύο (ναι, ναι δύο προηγούμενους γάμους της), αλλά γι’ αυτό υπάρχουμε εμείς!

 

Ο πρώτος (άγνωστος) γάμος

Όσο πιθανό είναι να θυμάσαι την Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή, άλλο τόσο είναι και να το να φέρεις στη μνήμη σου την πρώτη της νυφική εμφάνιση! Η νεαρή τότε Ελένη δεν είχε έρθει ακόμη σε επαφή με τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης, που θα άλλαζε μια για πάντα τη ζωή της. Παντρεύτηκε στα 20s της με την κοριτσίστικη αθωότητα στο βλέμμα και ένα χαμόγελο αληθινής ευτυχίας. Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέλη έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, σύντομα και από έρωτα, όμως, δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Το νυφικό της διακρίνεται από τη χαρακτηριστική υπερβολή των ’80s και τα φουσκωτά μανίκια. Εντύπωση μας έκανε το ιδιαίτερο πέπλο της με μια στρώση δαντέλας και μια μικρότερη από τούλι, αλλά και τα κοντά γάντια, που επέλεξε για να συμπληρώσει το look.

Λίγο μετά τον χωρισμό, η Ελένη Μενεγάκη έκανε δειλά κάποια βήματα στον χώρο της μόδας, πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού του Μιχάλη Ρακιτζή “Προκαλείς” και αρχές τις δεκαετίας του ‘90 βρέθηκε το πλατό του Mega κοντά στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη για να παρουσιάσουν την εκπομπή “Πρωινό Κοκτέιλ”. Τα πρώτα βήματα στην παρουσίαση είχαν ήδη γίνει και από τότε η καριέρα της εκτοξεύτηκε φτάνοντας στην κορυφή της παρουσίασης στην ελληνική τηλεόραση.

https://www.youtube.com/watch?v=TlBB4f6R7Dk

Ο παρολίγον δεύτερος γάμος

Το 1995 βρέθηκε κοντά στο να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο. Παρόλο που είχε γίνει η σχετική δημοσίευση της αναγγελίας γάμου και οι δυο τους είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στη Στάσα Κανάκη, ο γάμος τους ακυρώθηκε.

Ο δεύτερος γάμος

Στις 23 Απριλίου το 2001, η δημοφιλής παρουσίαστρια και ο Γιάννης Λάτσιος παντρεύτηκαν με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το νυφικό της είχε την υπογραφή Celia Kritharioti και ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό. Η Α-γραμμή και το ασφυκτικά στενό bodice τόνισαν την άψογη και τόσο θηλυκή φιγούρα της. Τα off-the-shoulder μανίκια άφησαν το στέρνο και το μπούστο της να φαίνονται, ενώ το look ολοκληρώθηκε και αυτή τη φορά με πέπλο. Έπειτα από τρία παιδιά και 9 χρόνια γάμου ο γάμος τους έληξε, στέλνοντας ένα κοινό δελτίο τύπου – κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο τρίτος γάμος

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος παντρεύτηκαν(σύμφωνα με τηλεοπτικά βίντεο) με πολιτικό γάμο το 2015, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώο τους παιδί. Ωστόσο, καμία φωτογραφία δεν έχει διαρρεύσει από την ξεχωριστή γι’ αυτούς ημέρα. Αντίθετα, έχει δημσοιευθεί το σύμφωνο συμβίωσης, φωτογραφίες του και πολλά απ όσα έχει συμφωνήσει το ζευγάρι για την συνύπαρξη του!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :