Μάλιστα κύριοι! Ο Akylas είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ στην φετινή Eurovision! Αυτή είναι η καθαρά αλήθεια!
Μάλιστα κύριοι! Ο Akylas είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ στην φετινή Eurovision! Αυτή είναι η καθαρά αλήθεια! Όσο κι αν η Ελλάδα ζορίζεται στα ταμεία του σούπερ μάρκετ, η εποχή της Eurovision προσφέρει μικρές ανάσες ξεκατινιάσματος, διαφωνιών και οπαδικής πόλωσης! Όμως λυπούμαστε που η αλήθεια είναι τόσο ξεκάθαρη. Πόσα χρόνια έχετε – αν έχετε δει – κάποιον εκπρόσωπο μας στο διαγωνισμό να συζητιέται τόσο πολύ; Ακόμα καλύτερα; Ν ατραγουδιέται τόσο πολύ; Ακόμα καλύτερα; Ναθεωρείται πρώτο φαβορί και απλά να σχολιάζουμε τις…πιθανότητες να του…κλέψουν αθέμιτα τη νίκη; Υπάρχει καλύτερη απάντηση Γιατί εντυπωσιάζει με την άνεση του στην σκηνή. Γιατί είναι ελκυστικό το θέαμα που προσφέρει σαν προσωπικότητα. Είναι συμπαθής, είναι ευχάριστος. Χάιρεσαι να τον βλέπεις.
Επειδή έχει πολύ καλή φωνή και “δουλεμένη”.
Επειδή τραγουδά άνετα σαν ν’ ακούς την ηχογράφηση του “Ferto” ενώ χορεύει.
Eurovision – ΑστεροΚΛΑΦΤΑ! Γελοιοποίηση των καναλιών με σπαρταριστές αναλύσεις!
Επειδή πολλοί προσπάθησαν να πάνε ως αστείοι που καυτηριάζουν την καθημερινότητα αλλά λίγοι το μπορούν
Επειδή το τραγούδι του έχει πολύ ξεσηκωτικό μπιτ. Επειδή έχει εναλλαγές πολλε΄ς μέσα στο 3λεπτο αλλά όλες – εδώ είναι η ουσία – είναι πετυχημένες ακουστικά αλλά και δένουν μεταξύ τους.
Επειδή το τραγούδι “φέρτο” πληρεί όλα αλλά τα τα υψηλότερα στάνταρς ζητούμενα στην προώθηση οποιασδήποτε ιδέας. Από μαλακτικό ρούχων, ζιζανιοκτόνο, προεκλογικές καμπάνιες, φιλανθρωπικές εκστρατείες, και φυσικά…τραγούδια. Μία λέξη. Μια φράση το…πολύ. Που να περνάει ένα δυνατό μήνυμα, που αν το αποδώσεις κια μουσικά με επιτυχία. Αν τα βρεις όλα αυτά στην φετινή Eurovision τότε μπορείς να μας το γράψεις.
Υστερόγραφο: Διαβάσαμε ακόμα και σχόλια των λίγων και εγκάθετων για ευννόητους ζιλόφθονες λόγους, που με στόμφο υποστήριξαν πως το “Φέρτο” είναι χάλια τραγούδι γιατί επαναλαμβάνει μια μόνο λέξη εκνυεριστικά.
Αυτή είναι πλευρά εκείνου που θέλει να χρυσώσει το χάπιπ της αποτυχίας του να πάει εκείνος στην Eurovision. Διότι αλλιώς θα θαύμαζε που οι ξένοι μπορούν πολύ εύκολα να τραγουδήσουν ρυθμικά το “Φέρτο” και να το χορέψουν επίσης. Θα θαύμαζε που ο ίδιος που έγραψε το σχόλιο αυτό θα πιάνει τον εαυτό του να τραγουδά με…μίσος: Φέρτο μου, φερτόμου, φέρτο!
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
