Ο…κύριος διευθυντής Βερύκιος, φαίνεται από τη γλώσσα: «Γαμ… την πίστη μου»!

12

«Όταν κάνουμε μια κουβέντα και δεν σου αρέσει μια άποψη επιλέγεις την τακτική της προσβολής»!
Ένα σχόλιο που έκαναν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου στην κουβέντα για την καταστροφή στη Μάνδρα, προκάλεσε την «έκρηξη» του Δήμου Βερύκιου και έναν διάλογο σε υψηλή ένταση με την παρουσιάστρια του Happy Day. Ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φανερά εκνευρισμένοι, λογόφεραν έντονα:

Δήμος: Μην κάνετε τις έξυπνες και οι δύο γιατί γίνεστε άκρως αντιπαθητικές και αδικείτε τον εαυτό σας και οι δύο!

Σταματίνα: Μη βάζεις τίτλους

Δήμος: Άσε το υφάκι ρε! Γαμ… την πίστη μου! Εγώ το λέω! Την άποψή μου!

Σταματίνα: Είμαστε συνομιλητές με ίδια δικαιώματα! Δεν κατάλαβα! Όταν κάνουμε μια κουβέντα και δεν σου αρέσει μια άποψη επιλέγεις την τακτική της προσβολής!

Δήμος: Δεν είναι τακτική προσβολής! Άφησε με να ολοκληρώσω την άποψή μου!

Σταματίνα: Μα δεν ολοκληρώνεις, θέλεις δέκα λεπτά, κουβέντα κάνουμε…

Δήμος: Όσα χρειαστεί, γιατί εγώ είμαι ο παππούς με το αμπελοχώραφο…

Σταματίνα: Ε, μίλα μόνος σου…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

12 Σχόλια

 1. αγια βαρβαρα στο άρθρο

  Ρε Βερύκιε. Εσύ κάνεις κουμάντο στο πρόγραμμα. Δίωξε τη Μαρία Αντουανέτα της Αγίας Βαρβάρας και βάλε το Μάνεση στη θέση της. Τι τον έχεις περιορισμένο το ΣΚ; Μήπως δεν μπορείς να τη ξεφορτωθείς. Θα πέσουν τηλέφωνα από ΝΔ για τη ταλαντούχα.

 2. Σοβαρή δεν είναι, σοβαροφανής είναι, έχει τεράστια διαφορά.

  Ο δε «παππούς με το αμπελοχώραφο» (!) έχει βάλει condom in ass κανονικά και με το νόμο.

 3. Καραμπαζο η Σταματω στο άρθρο

  Ε όχι έξυπνη και η Τσιμτσουλη που πετάει την μια ΚΟΤΣΑΝΑ πίσω από την άλλη με ύφος δικηγόρου (είμαι αγγραμματη αλλά στο σπίτι μου κάνει φροντιστήριο ο άντρας μου,αλλά είμαι μπάζο και λέω μαλακίες)Φύσης είναι ο Παπανώτας και καλλιεργημένος.Η Σταματούλα είναι μια γλάστρα που βρίσκεται στη θέση παρουσιάστριας λόγω γλυψιμο στη Ν.Δ

 4. κόραξ στο άρθρο

  Πόσο ψεύτικο το ύφος του Βερύκιου .Περιμένει μιά λέξη της Τσιμτσιλή να την αρχίσει.Δε γίνονται έτσι νούμερα, γίνεσαι νούμερο εσύ.

 5. ΩΧΟΥ στο άρθρο

  Σίγουρα αν την συγκρίνεις με την Καινούβια,η Σταματίνα πολύ σοβαρότερη και με αξιολογότερη εκπομπή.Αλλά ας κάτσει σπίτι της να μεγαλώσει έστω το τρίτο παιδί εκείνη αντί να μεγαλώνουν με νταντάδες.ΔΕΝ χρειάζεται να το παίζει κι αυτή εργαζόμενη και να βρίζεται με το Βερύκιο κάθε μέρα.Λεφτά έχει,οικογένεια μεγαλύτερη θα αποκτήσει, ας αφήσει την τιβι.

 6. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ στο άρθρο

  Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΒΛ ΣΚΟΡΔΑ), ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΖΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ LIFESTYLE ΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ.

  • Τόσο αξιόλογη που τη βρίζουν διαρκώς από το κοντρόλ με τις βλακειες που λέει!Έτσι είναι οι έξυπνες?Μήπως τις μπλέκεις με τις κουτοπονηρες?

 7. ηρω στο άρθρο

  Χαλιφης στην θέση του χαλίφη την έχει δει αυτός,γαυγίζει σαν μαντροσκυλο δείχνοντας την αδυναμία του να διαχειριστεί την εξουσία που του έδωσε ο αφεντικουλης με ήπιο και πολιτισμένο λογο