Hit enter after type your search item

MAMA! H Aννίτα Πάνια!

/
/
img

Η γοητευτική παρουσιάστρια σπάνιας ομορφιάς αποφάσισε αλλά χωρίς να το ανακοινώσει, να κάνει κάποιες αλλαγές στο πρόσωπο της.

Η Αννίτα Πάνια, έκανε κάποιες αλλαγές στο πρόσωπο της, οι οποίες υπό τους προβολείς του στούντιο δεν γίνονται αντιληπτές.

Δείτε παρακάτω μερικά καρέ στα οποία παρά το ότι η Αννίτα είναι βαμμένη, εντούτοις φαίνεται η διαφορά…

Διαβάστε ακόμα: Από την Πάνια, στην Κλέλια Ρένεση που νευρίασε!

Τα πιο ωραία κείμενα σύμφωνα με τα γούστα μας, είναι εκείνα που λένε όσα θέλουν να πουν άμεσα και ΚΥΡΙΩΣ, χωρίς να προδίδουν κανένα άγχος του συγγραφέα για εντυπωσιασμό. Ωραία κείμενα είναι όσα δεν σε κουράζουν με επαναλήψεις εξυπνάδων.

Το παρακάτω κείμενο που δημοσίευσε η Κλέλια Ρένεση, το πρώτο που μας δείχνει, δεν είναι η ανάγκη της να μας πει πως το παιδί της δεν έχει πατέρα το Μάνου Τσάου, ούτε να μας περιγράψει με το δικό της τρόπο τη σχέση τους. Ούτε το ότι στην πραγματικότητα, επιβεβαιώνει με όσα γράφει, εκείνους που διαψεύδει. Δηλαδή, ούτε μαζί είναι σαν τυπικό ζευγάρι, ούτε στην Αθήνα μένει μόνιμα.

Η Κλέλια Ρένεση, μετά από πολύ καιρό και άπειρα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Manu Chao, την εγκυμοσύνη και το παιδί, σπάει τη σιωπή της.

Με ένα εκτενές κείμενο στο Facebook, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως το παιδί της δεν είναι του Manu Chao. Μάλιστα, τονίζει ότι δεν είναι ζευγάρι, αλλά συνοδοιπόροι. Η Κλέλια Ρένεση γράφει τα εξής:

«Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλέ να σου πω μια σκέψη. Δεν μιλώ για μένα συχνά, ούτε γενικώς, ούτε ειδικώς.

Ντρέπομαι κ αισθάνομαι άβολα. Σαν ζώο που το γαργαλάει η γούνα του κ δεν μπορεί να ξυστεί. Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά φλέγοντα ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας. Τώρα όμως θέλω να σου πω πως εδώ κ καιρό, χρόνια, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν, αμείβονται γι αυτό κ κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό κ θα πέσουμε σε κανα γκρεμό (της ανοησίας).

Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμία δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) κ έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον «καρπό του έρωτα μας», όπως το αποκαλούν… χώρια ότι μου έχει αγοράσει κ μονόπετρο απ το Παρίσι… (ναι, άκουσες καλά, .. ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει, να μου εκφράσει την αγάπη του).

Κάνω, λέει, γυμνά βιντεοκλίπ για τα like κ άλλα τέτοια.
Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες κ τις συμπερασματολογίες. Κ παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος κ τι ταινία θέλουν να δουν γιατί «πουλάει», αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας κ τώρα περιγράφουν κ τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω κ λίγο παραπάει…

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :