Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν θα ΓΥΡΝΑΣ εσύ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ και γω θα ΣΑΠΙΖΩ ΦΥΛΑΚΗ! Η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ΚΑΙΕΙ! Σε απόλυτη διάσταση. Σύγχυση. Θυμό ο ένας απέναντι στον άλλο. Απόγνωση! Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης σε…μονομαχία. Με σίγουρη κατάληξη και για τους δύο, τα χτυπήματα του ενός προς τον άλλο να είναι τελειωτικά.

Μια τραγική ιστορία, που τρομάζει για το ποιος είναι πραγματικά ένας άνθρωπος. Πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει πόσο…άκαρδος αναίσθητος μπορεί να είναι. Στο πρόσωπο του ζευγαριού αυτού, τρομάζουμε για τη…φύση του ανθρώπου. Αν είναι να μην..σκοτώνει κάποιος, επειδή…φοβάται την σύλληψη, καήκαμε!

Στη ΦΥΛΑΚΗ ο Μάνος Δασκαλάκης! Τον ΚΑΤΕΔΩΣΕ με όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης είναι τα πρόσωπα που μας κάνουν να ντρεπόμαστε αλλα΄κυρίως να…σκιαζόμαστε για το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Γιατί, ποιο…ζώο σκοτώνει τα παιδιά του;

Πριν απ’ αυτό βέβαια φαίνεται – και αποδείχτηκε – πως έκαναν ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο σπίτι της γυναίκας που είχε την…αυτοκτονική ιδέα, να προσφέρει στέγη σε δύο νέους ανθρώπους με..παιδί!

Τα παιδιά τα έκρυβε από τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου – σύμφωνα με μαρτυρίες – τον απειλούσε με αυτοκτονία για να γυρίσει σε κείνη και όταν το…κόλπο δεν έπιανε, την επόμενη μέρα πέθανε το ένα παιδί τους. Επαναλήφθηκε πολλές φορές.

ΕΣΠΑΣΕ και τα ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ο Μάνος Δασκαλάκης! Τι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Πέθαναν και τα άλλα δύο και μάλιστα το μεγαλύτερο η Τζωρτζίνα, πέθανε…9 φορές. Τόσες ήταν οι κρίσεις που πέρασε πριν την τελευταία και κατακητική!

Ο πατέρας μπορεί να μην γνώριζε και να μην έκανε τίποτα; Να μην υποπτεύθηκε; Τι φοβόταν γα να την σταματήσει και να σώσει τα δύο παιδιά του; Τον κρατούσε από κάτι;

Ποιον; Έναν άνθρωπο που όταν πέθανε η γυναίκα που του προσέφερε το σπίτι της όταν πέθανε είπε να..μείνει σ’ αυτό για πάντα και να κάνει τον έναν όροφο του…στούντιο για τα τραγούδια του.

Είδες πως κάνεις περιουσία κάνοντας τον ντιλιβερά;

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν θα ΓΥΡΝΑΣ εσύ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ και γω θα ΣΑΠΙΖΩ ΦΥΛΑΚΗ!
Μάνος Δασκαλάκης: Δεν θα ΓΥΡΝΑΣ εσύ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ και γω θα ΣΑΠΙΖΩ ΦΥΛΑΚΗ!

Διαβάστε ακόμα:

το κάδρο των ερευνών της αστυνομίας για την υπόθεση της Πάτρα έχει μπει πλέον και ένας τέταρτος θάνατος, πέρα από αυτούς των τριών μικρών κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αυτός της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή το 2020 σε ηλικία 69 ετών με επίσημη αιτία θανάτου τον καρκίνο. Ωστόσο η συγκεκριμένη αιτιολογία τίθεται εν αμφιβόλω τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα ο απόστρατος Στρατηγός της ΕΛΑΣ, Χρήστος Ρουγκάλας, ανέφερε πως η γυναίκα είχε μόνο κινητικά προβλήματα και ήταν σε καροτσάκι.

Όπως προκύπτει, ανάμεσα στο ζευγάρι και τη σπιτονοικοκυρά τους υπήρχαν τον τελευταίο καιρό διαφορές ενώ η σχέση ιδιαίτερα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν η καλύτερη.

ΒΟΜΒΑ στην Πάτρα! ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΠΕΘΕΡΙΚΑ! Μάνος Δασκαλάκης Ρούλα Πισπιρίγκου στην ΦΥΛΑΚΗ

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 το ζευγάρι έμενε αρχικά στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα χωρίς να πληρώνει ενοίκιο. Μάλιστα η σπιτονοικοκυρά είχε μετακομίσει έναν όροφο πιο πάνω, διαμένοντας στον 2ο, και έχοντας παραχωρήσει και τον 1ο όροφο στον Μάνο Δασκαλάκη, που είχε μετατρέψει το σπίτι σε στούντιο για να παίζει μουσική. Στο ισόγειο διέμενε το ζευγάρι.

Σύμφωνα μα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, η σπιτονοικοκυρά που είχε γνωρίσει τον Μάνο Δασκαλάκη όταν εκείνος εργαζόταν ως διανομέας φαγητού, ενοχλούταν από την παρουσία του ζευγαριού και σε μια προσπάθεια να τους κάνει να φύγουν, ζήτησε ενοίκιο για το σπίτι που έμεναν. Κάπου εκεί σύμφωνα με τους γείτονες άρχισαν να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους.

Μάλιστα όπως ανέφεραν περίοικοι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν πάντα διστακτική να νοικιάσει το σπίτι της καθώς φοβόταν. Είχε κινητικά προβλήματα και δεν επιθυμούσε να βάλει μέσα στο σπίτι ανθρώπους που δεν γνώριζε καθώς είχε τον φόβο πως κάποιος μπορεί να της κάνει κακό.

Άλλη φωτογραφία στο μνήμα
Πρόσφατα ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας για τη σπιτονοικοκυρά που απεβίωσε τον Σεπτέμβριο του 2020, ανέφερε πως: «Με ειδοποίησαν φίλοι ότι υπάρχει τάφος που ενοικιάστηκε για 3 έτη, με πληρωτή τον Εμμανουήλ Δασκαλάκη» ωστόσο στο πρόχειρο μνήμα που υπάρχει στο 1ο νεκροταφείο, αν και αναγράφεται το ονοματεπώνυμό της και η ημερομηνία θανάτου, υπάρχει μία άλλη φωτογραφία και μάλιστα άνδρα. Μάλιστα έχει δημιουργηθεί ένα ακόμη θέμα με το αν έγινε πραγματικά κηδεία και ενταφιασμός, καθώς σύμφωνα με το περιβάλλον της «ήταν άθεη και είχε γίνει καύση της σορού και όχι ταφή» όπως είπε ο κ. Ρουγκάλας.

Παράλληλα ο απόστρατος Στρατηγός έχει σταθεί σε ένα ακόμη θέμα. «Η μακαρίτισσα είχε περιουσία. Εκτός από το σπίτι στο οποίο διέμενε η ίδια και το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, είχε και άλλη ακίνητη περιουσία και έπαιρνε και την σύνταξη του μακαρίτη του άνδρα της που ήταν δικηγόρος. Είχε ακίνητη περιουσία που είχε πουληθεί και είχε συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ψάχνουν στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις απαντήσεις για την κεταμίνη. Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη φόνισσα της Πάτρας που σκότωνε σε δόσεις την μικρή Τζωρτζίνα. Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία για να έχουν την ακτινογραφία των κινήσεών της. Επαφές στα social media, αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αγορές καλλυντικών και φαρμάκων από καταστήματα του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ελέγχονται εξονυχιστικά σε μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και να χαρτογραφηθεί η διαδρομή της κεταμίνης.

Εκτιμούν ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα, καθώς σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χορηγήθηκε εννέα φορές στην μικρή Τζωρτζίνα μέχρι τελικά να καταφέρει να της πάρει τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου. Εκτιμούν οτι η προμήθεια έγινε έναν χρόνο πριν, τον περασμένο Απρίλιο λίγο μετά το θάνατο της Ίριδας, τον χωρισμό της με τον Μάνο Δασκαλάκη και πριν αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι συσκευές της Πισπιρίγκου θα «μιλήσουν» καθώς η 33χρονη ήταν μανιώδης χρήστης του διαδικτύου και των social media και περνούσε πολλές ώρες στο internet κάνοντας αναζητήσεις, συνομιλίες και αγορές.

Διαβάστε εδω – Ιατροδικαστής Λέων: Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και για Μαλένα και Ίριδα

Μπαλάσκας: Όταν συλλάβαμε τη μητέρα ήταν χαμογελαστή και έδινε συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά Μέσα

Για τη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

«Όταν τη συλλάβαμε ήταν μία χαμογελαστή, χαρωπή κυρία που μιλούσε. Όταν μάλιστα της είπαμε να μας ακολουθήσει έκανε και συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά Μέσα. Όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής της είπαμε ότι “συλλαμβάνεσαι γιατί υπάρχει ένταλμα” ήταν σχεδόν κατατονική, σταμάτησε να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Είχαν υποψιαστεί την Πισπιρίγκου οι γιατροί στο Ρίο»

Στο μεταξύ, για τα σημάδια που εντόπισαν οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου, στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου.

Όπως είπε, «υπήρχε μια διαδρομή της Τζωρτζίνας στα νοσοκομεία. Είχα εσωτερική πληροφόρηση. Τα νοσοκομεία της Πάτρας υποδέχθηκαν μόνο την Τζωρτζίνα. Η Μαλένα νοσηλεύτηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, συνεπώς δεν είχαν γνώση του ιστορικού».

Η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο με φερόμενους σπασμούς, όμως από τις εξετάσεις δεν βρέθηκε τίποτα, εξήγησε η κυρία Μαστοράκου και τόνισε ότι οι γιατροί γνωρίζοντας την κατάσταση την πρόσεξαν ιδιαίτερα.

«Έβλεπαν μια μάνα που είχε χάσει δύο παιδιά και δεν υπήρχε αντίστοιχη συμπεριφορά. Υπήρχε συναισθηματική απόσταση από το παιδί. Ουσιαστικά δεν έδειχνε το συναισθηματικό φορτίο που θα έπρεπε να έχει κάποιος με αυτές τις απώλειες».

Αυτό που ήταν εντυπωσιακό και εκεί υπήρξε μεγάλη ανησυχία και ερωτηματικό για τους γιατρούς ήταν το εξής. Οι γιατροί περνούσαν και την έβλεπαν τακτικά. «Μισή ώρα πριν είχε εξετάσει το παιδί ο γιατρός και ήταν μια χαρά. Ο θάλαμος του παιδιού με το γραφείο των γιατρών ήταν σε απόσταση βολής. Μισή ώρα αργότερα η μητέρα χτύπησε πολύ ήπια την πόρτα και είπε ότι κάτι συμβαίνει με τον μηχάνημα. Όταν πήγαν να δουν το παιδί είχε ήδη φύγει. Του έκαναν ανάνηψη, κατάφεραν να το επαναφέρουν, όμως έμεινε τετραπληγικό».

Η κυρία Μαστοράκου ανέφερε ότι οι γιατροί της έκαναν τοξικολογικό έλεγχο, αλλά βγήκε αρνητικός. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ο τοξικολογικός έλεγχος μπορεί να δείξει φάρμακα και ναρκωτικά, όχι άλλες ουσίες, όπως την κεταμίνη.

«Υπήρχε μεγάλη διασπορά. Νοσηλεύτηκε σε διαφορετικά νοσοκομεία και δεν υπήρχε η πλήρης εικόνα. Στο Ρίο υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει. Υπήρχε κατηγορηματική άρνηση του ζευγαριού για βοήθεια από το Χαμόγελο του Παιδιού», είπε και πρόσθθεσε ότι επέμειναν οι γιατροί να μπει βηματοδότης για να τη θωρακίσουν.

Τέλος, σχετικά με το γεγονός ότι η μητέρα της χορηγούσε τα φάρμακα ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο, η κυρία Μαστοράκου είπε ότι σε γονείς με παιδιά ΑΜΕΑ γίνεται εκπαίδευση για αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους. Ωστόσο, μετά από αυτή την υπόθεση, «υπάρχει μεγάλη συζήτηση για να αλλάξει το πρωτόκολλο», ώστε να μην επιτρέπεται στους γονείς να χορηγούν φάρμακα στα παιδιά τους μέσα στα νοσοκομεία.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner