Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μάνος Δασκαλάκης: ΠΛΑΚΩΣΕ στο ΞΥΛΟ την Ρούλα Πισπιρίγκου. Το χρονικό του ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ και οι ΜΑΡΤΥΡΕΣ! Ο άγριος τσακωμός του με τη Ρούλα, σε γραφείο της Πάτρας, παρόντων δύο θεσμικών παραγόντων, που ήρθε στο προσκήνιο, προκάλεσε τεράστιες εντυπώσεις και ερωτηματικά. Ολα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υπονοούμενα για την εν διαστάσει σύζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια! Σε ό,τι αφορά στην ταραχώδη σχέση του με την φερόμενη ως σύγχρονη Μήδεια, σύζυγό του, φαίνεται ότι έχει περάσει από… 40 κύματα και στο προσκήνιο βγήκε νέο επεισόδιο από την θυελλώδη σχέση τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, ενδέχεται κάπου να «κρατάει» η Ρούλα τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος.

Ρούλα Πισπιρίγκου! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΆ

Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Μάνος Δασκαλάκης: ΠΛΑΚΩΣΕ στο ΞΥΛΟ την Ρούλα Πισπιρίγκου. ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ το χρονικό του ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ και οι ΜΑΡΤΥΡΕΣ!
Μάνος Δασκαλάκης: ΠΛΑΚΩΣΕ στο ΞΥΛΟ την Ρούλα Πισπιρίγκου. ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ το χρονικό του ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ και οι ΜΑΡΤΥΡΕΣ!

Η ψυχιατρική γνωμάτευση που δεν ήρθε ποτέ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας, πολλά θα είχαν αποφευχθεί και ίσως δεν θα μιλούσαμε σήμερα για πιθανό «βασανιστικό» τέλος και των τριών κοριτσιών της οικογένειας, αν δεν περνούσε… στα ψιλά και είχε διερευνηθεί σε βάθος η ψυχιατρική της κατάσταση. Υπήρχε η δυνατότητα προ 8ετίας να «λοκαρισθεί» από κρατική Ιατρική Υπηρεσία η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά δεν δόθηκε βάση στην περίπτωσή της.

ΒΟΜΒΑ στην Πάτρα! ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΠΕΘΕΡΙΚΑ! Μάνος Δασκαλάκης Ρούλα Πισπιρίγκου στην ΦΥΛΑΚΗ

Είναι, βέβαιο, ότι οι Αρχές θα πάρουν στα χέρια τους τα σχετικά έγγραφα, για να αποκαλυφθεί ο ψυχικός κόσμος της 33χρονης και να αποδοθούν -αν υπάρχουν- ευθύνες στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Χαμογελαστή όταν συνελήφθη
Εξάλλου, συγκλονίζει η στάση που τηρεί η φερόμενη παιδοκτόνος. Για τη στιγμή της σύλληψής της μίλησε το πρωί της Παρασκευής (1/4) ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας αναφέροντας τις αντιδράσεις της την ώρα που οι συνάδελφοί του έφτασαν στη σύλληψή της. «Οταν τη συλλάβαμε, δεν της είπαμε τίποτα και αυτή συνέχιζε και ήταν μία χαμογελαστή και χαρωπή κυρία που μιλούσε.

Πάτρα Θανάσης Κατερινόπουλος! ”Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους”

Όταν μάλιστα της είπαμε να μας ακολουθήσει έκανε και συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά Μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ. Ενώ όταν πλέον κατάλαβε, έξω από το Κιάτο όπως είπε χαρακτηριστικά, πως κάτι άλλο συμβαίνει, τότε άλλαξε η συμπεριφορά της…

«Όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής της είπαμε ότι συλλαμβάνεσαι γιατί υπάρχει ένταλμα ήταν σχεδόν κατατονική, σταμάτησε να μιλάει», περιέγραψε. Όπως άλλωστε έχει διαρρεύσει στη συνομιλία τους με τους αστυνομικούς συνέχιζε να υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει κάτι. «Με τι ιδιότητα με φέρατε εδώ;», φέρεται να ρώτησε η Πισπιρίγκου όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Τότε της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης.

Κι ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;
Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.
Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner