Μάνος Ζαχαράκος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο γάμος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μάνος Ζαχαράκος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο γάμος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Μάνος Ζαχαράκος είναι ηθοποιός.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Σμύρνη μου αγαπημένη (2015), Οι 12 ένορκοι (2019), Ιβάνοφ (2005). Ο ηθοποιός Μάνος Ζαχαράκος κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και εδώ και περίπου δύο χρόνια διατηρεί σχέση με την Λουκία Πεσκετζή σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life.

Ο Μάνος και η Λουκία συγκατοικούν στα βόρεια προάστια και μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να περάσουν στο επόμενο βήμα στην σχέση τους αφού ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός.

Μάνος Ζαχαράκος: «Δεν καταδικάζω τους ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί»

«Είναι κατηγορούμενοι, δεν είναι καταδικασμένοι», λέει ο Μάνος Ζαχαράκος.

Ο Μάνος Ζαχαράκος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Σοφία Μανουσακίδου, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=BiADKTGsrnY

«Μεσουρανούσαν οι άνθρωποι που έκαναν κατάχρηση εξουσίας. Δεν καταδικάζω τους ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, είναι κατηγορούμενοι, δεν είναι καταδικασμένοι. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και μάλιστα πολύ καλά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι κοπέλες δεν πρέπει να βρουν το δίκιο τους», είπε αρχικά ο Μάνος Ζαχαράκος.

Ο Μάνος Ζαχαράκος είπε στη συνέχεια: «Έχασα τον πατέρα μου στα 13 μου από εγκεφαλικό. Ξαφνικά έγινα άντρας γιατί έπρεπε να προστατέψω τη μάνα μου. Στα 24 μου, που έχασα τη μάνα μου, έγινα ακόμα πιο δυνατός. Ξαφνικά έμεινε σε ένα σπίτι μόνος μου και δεν ήξερα πώς να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες».

Μάνος Ζαχαράκος: Mπροστά στον θάνατο δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είναι τελεσίδικο

Συγκλονίζει ο Μάνος Ζαχαράκος για την απώλεια των γονιών του.

Ο Μάνος Ζαχαράκος μίλησε στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού για τους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή και πόσο έχουν αποτυπωθεί οι τελευταίες στιγμές στην μνήμη του.

Μάνος Ζαχαράκος: “Είδα στραβό το στόμα του, δεν μπορούσα να καταλάβω και μετά από ένα λεπτό έπεσε”

 

Μάνος Ζαχαράκος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο γάμος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλάΠώς ήταν τα παιδικά σας χρόνια;

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ όμορφα, αλλά είχα την ατυχία να χάσω πολύ νωρίς τους γονείς μου, τον πατέρα μου όταν ήμουν δεκατρία και τη μητέρα μου όταν ήμουν είκοσι τέσσερα. Αυτό με δυνάμωσε, με σκλήρυνε αλλά με έκανε και πιο ευαίσθητο ταυτόχρονα.

Ο Μάνος Ζαχαράκος κατακεραυνώνει το GNTM: «Πρόκειται για ένα εξάμβλωμα, πρέπει να το απαγορεύσει το ΕΣΡ»

Μάνος Ζαχαράκος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο γάμος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Αυτό το κράμα το βρίσκεις σε ανθρώπους που έχουν χάσει πολύ νωρίς τους γονείς τους και ειδικά σε τόσο ευαίσθητες ηλικίες. Ωστόσο τα παιδικά μου χρόνια ήταν υπέροχα, μου πρόσφεραν τα πάντα από το υστέρημά τους, δεν μου έλειψε ποτέ, τίποτα.

Ακόμα και σήμερα φέρνω στο μυαλό μου τις συμβουλές τους και σκέφτομαι πόσα μου έμαθαν σε τόσο μικρή ηλικία, σαν να ήξεραν ότι θα πεθάνουν και να ήθελαν να με κάνουν να μπορώ να ανταπεξέλθω στη ζωή μόνος μου.

-Τι άφησε μέσα σας το πρόωρο φευγιό τους;

Ο θάνατος της μάνας και του πατέρα δεν ξεχνιέται ποτέ. Έχω πάει παρακάτω αναγκαστικά, γιατί αν ζήσω με έναν θάνατο στη μνήμη μου, δεν θα ζήσω καλά. Σε αναγκάζει η ίδια η ζωή.

-Τις θυμάστε εκείνες τις τραγικές στιγμές;

“Έχω δουλέψει μια σεζόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν άψογη η συνεργασία μας”

Απόλυτα. Θυμάμαι τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Θυμάμαι πώς έπαθε ο πατέρας μου το πρώτο εγκεφαλικό, μετά το δεύτερο, το τρίτο… Ήμουν μπροστά. Είχα γυρίσει από ψάρεμα, μου είπε μια λέξη και απόρησα γιατί είδα στραβό το στόμα του, δεν μπορούσα να καταλάβω και μετά από ένα λεπτό έπεσε.

-Η μητέρα σας;

H μητέρα μου μετά έγινε και πατέρας και μάνα, μεγάλωσε τρεις άντρες. Εγώ έμενα μαζί της μέχρι και το τέλος, καθώς τα αδέρφια μου παντρεύτηκαν. Ήμασταν πολύ δεμένοι, αλλά μπροστά στον θάνατο δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είναι τελεσίδικο.