Μαργαρίτα Νικολαΐδη βιογραφικό: Η νίκη στο MasterChef, η ζωή και ο έρωτάς της με τον ζαχαροπλάστη σύντροφό της

Μαργαρίτα Νικολαΐδη βιογραφικό: Η νίκη στο MasterChef, η ζωή και ο έρωτάς της με τον ζαχαροπλάστη σύντροφό της Σκληρή η μάχη το βράδυ της Τρίτης μεταξύ της Μαργαρίτας Νικολαΐδη και του Διονύση Σαρακίνη που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη. Και μπορεί το βράδυ της Τετάρτης να μάθουμε ποιος θα είναι ο επόμενος ΜasterChef της Ελλάδας αλλά ο κόσμος του twitter, φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει.

MasterChef: Έχει έρθει η πλέον κρίσιμη στιγμή

«Δεν ήθελα να έρθω με μια συγκινητική ιστορία για να με αγαπήσει ο κόσμος. Τα άσχημα και τα δύσκολα δεν ήθελα ούτε να τα πω ούτε να τα δείξω» είπε η Μαργαρίτα το βράδυ της Τρίτης και ο κόσμος την αγάπησε λίγο περισσότερο…

Masterchef ο γιός της Σκορδά και του Λιάγκα! Θα τρίβεις τα μάτια σου!

Το twitter δίκασε και έστεψε τη Μαργαρίτα ήδη νικήτρια του show μαγειρικής του Star. Βέβαια οι τηλεθεατές δεν προτιμούν μόνο τώρα στο τέλος τη Μαργαρίτα αλλά την αγάπησαν από πολύ νωρίς με πρώτο και καλύτερο τον Άκη Πετρετζίκη ο οποίος είχε ξαφνιάσει τον Απρίλιο γράφοντας για την Μαργαρίτα:

Η 27χρονη μαγείρισσα, είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει από την αρχή του κριτές του MasterChef, με τα πιάτα και τις γαστριμαργικές δημιουργίες της. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη που γεννήθηκε στη Λέσβο, έχει σπουδάσει μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Στο σχολείο ήταν πολύ σκανταλιάρα και η μητέρα της τη μάλωνε συνεχώς επειδή δεν διάβαζε. Οι φίλοι και οι συνάδελφοί της προτιμούν να τη φωνάζουν με το… παρατσούκλι της, το οποίο είναι “γλωσσοκοπάνα”!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά με Survivor και MasterChef απέναντι”

Η μαγειρική αποτελεί για εκείνη τρόπο ζωής. Αν και είναι μικρή σε ηλικία, η Μαργαρίτα έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, κυνηγώντας το όνειρό της. Ο λόγος που αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη έχει όνομα και επίθετο… Ο Χρήστος Καλομοίρης είναι ο σύντροφός της και ο άνθρωπος που θέλει να παντρευτεί. Οι δυο τους μετρούν δύο χρόνια κοινής πορείας. Και το βράδυ της Τρίτης στη μεγάλη της δοκιμασία, ο Χρήστος ήταν εκεί να την εμψυχώνει κι ας μην του αφιέρωσε εκείνη, κανένα από τα πιάτα της!

Η ΝΤΕΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ MASTERCHEF: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ»

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και έχει κοινά ενδιαφέροντα καθώς ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης. Έχει δουλέψει σε πολλά ξενοδοχεία πέντε αστέρων, αλλά και σε γνωστά εστιατόρια στην Αθήνα, τη Μύκονο την Κω αλλά και την Ελβετία!

MasterChef Τελικός: Θα στοιχίσει το λάθος;

Μαργαρίτα Νικολαΐδη βιογραφικό: Η νίκη στο MasterChef, η ζωή και ο έρωτάς της με τον ζαχαροπλάστη σύντροφό της