freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μαρία Αναστασοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η ισορροπία ανάμεσα στο θάρρος και το θράσος είναι εξαιρετικά λεπτή και η ορμή της νιότης δεν είναι πάντα ο καλύτερος οδηγός για την επίτευξή της. Ωστόσο, η ολόφρεσκη Μαρία του Φαλήρου φαίνεται πως έχει βρει τη μέθοδο να αξιοποιεί τη φόρα και τον αέρα της, χωρίς να διακινδυνεύει να παρεξηγηθεί ως αναιδής. Παρά το νεαρό της ηλικίας, έχει ήδη αρκετές εμπειρίες, καθώς τα προηγούμενα χρόνια δοκιμαζόταν στον μηχανισμό του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Διαθέτει νεύρο και αμεσότητα, καθώς και μια εμπιστοσύνη στην κοινή λογική, η οποία θα πρέπει να εκτιμάται αρκούντως από συνομηλίκους αλλά και μεγαλύτερους -κατά πολύ μάλιστα- από την ίδια. Την Μαρία Αναστασοπούλου την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», την οποία παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Μαρία Αναστασοπούλου: Θετική στον κορονοϊό

Αν θέλετε να μάθετε την ηλικία, τις σπουδές της και για την συνεργασία αλλά και συγκατοίκηση με τον δημοσιογράφο σύντροφό της, συνεχίστε να διαβάζετε!

Η Μαρία Αναστασοπούλου γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1986 στην Αθήνα
Είναι 35 χρονών και μοναχοπαίδι.
Σπούδασε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.
Βρίσκεται στον ΣΚΑΪ εδώ και δέκα χρόνια.
Όλα ξεκίνησαν με τη μορφή της πρακτικής άσκησης ως φοιτήτρια στο τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Βρέθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή στην «Πρώτη Γραμμή» με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου στην παρουσίαση των τίτλων ειδήσεων.Μαρία Αναστασοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έχει καταγωγή από το Διακοφτό, στο οποίο οι γονείς της τον τελευταίο χρόνο μένουν μόνιμα.

Ήξερε ότι ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από μικρή
Η Μαρία Αναστασοπούλου είχε καταλάβει ότι ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από μικρή, όπως έχει εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή της.

Μαρία Αναστασοπούλου: Χαμός με τον Γιώργο Τσελίκα στον αέρα του ΣΚΑΙ – Την έπιασε νευρικό γέλιο

«Ναι, από τότε που ήμουν πολύ μικρούλα και όλα τα παιδιά περνούν τη φάση θέλω να γίνω γιατρός, θέλω να γίνω ο ένα , να γίνω το άλλο, έπαιρνα τη βούρτσα και έκανα ότι δίνω ρεπορτάζ. Προσπαθούσαν να δω τους παλιότερους δημοσιογράφους για να δω τα στοιχεία που μου αρέσουν και να τα κρατήσω και να προσπαθήσω να τα εξελίξω. Κάπως έτσι ήταν, από πολύ μικρή ηλικία το ήθελα, παρότι οι γονείς μου προσπάθησαν στην αρχή να με αποθαρρύνουν».

Η συνεργασία και η συγκατοίκηση με τον Γιάννη Κολοκυθά
Εδώ και αρκετά χρόνια η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος είναι και υπεύθυνος των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ.

Το ζευγάρι συγκατοικεί ενώ μάλιστα συνεργάζεται και στο ραδιόφωνο του σταθμού, στην εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής».Μαρία Αναστασοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σε δηλώσεις της για το πόσο εύκολο είναι να βρίσκεται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τον σύντροφο της, η παρουσιάστρια είχε απαντήσει:

«Πολύ εύκολο αν υπάρχουν αγάπη και έρωτας. Προσωπικά έχω αλλεργία στα κλισέ που θέλουν δύο ανθρώπους που δουλεύουν στον ίδιο χώρο να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σπίτι τους. Αυτός κάνει τη δουλειά του, εγώ τη δική μου και η κοινή μας ζωή είναι στο σπίτι μας».

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Νίκος Χατζηνικολάου: Η ηλικία, οι σπουδές, ο γάμος με την Κρίστυ Τσολακάκη και τα παιδιά τουςΜαρία Αναστασοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το τηλεοπτικό της ταίρι, Δημήτρης Οικονόμου
Για το τηλεοπτικό της ταίρι τον Δημήτρη Οικονόμου, η Μαρία Αναστασοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία, η οποία του βγαίνει, όχι απλώς προστατευτικά για τους νέους ανθρώπους, αλλά δίνοντας απεριόριστο χώρο στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Δεν έχει καμία δημοσιογραφική έπαρση, που ίσως να περίμενε κάποιος, αλλά όχι, δεν έχει καμία.

Μαρία Αναστασοπούλου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ειδικά στα διαλείμματα γελάμε πάρα πολύ, περνάμε πολύ ωραία και το τετράωρο κυλάει σαν νεράκι. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια στιγμή κατά την οποία να νιώσω άβολα δίπλα του. Το αντίθετο. Και νομίζω ότι επειδή δεν έχει να αποδείξει τίποτα πια σε κανέναν μετά από τόσα χρόνια, αυτό του δίνει την άνεση να είναι τόσο ξεχωριστός σε αυτό το κομμάτι. Δεν θα βρεις έχω την αίσθηση, εύκολα άνθρωπο να σου πει κάτι αρνητικό για τον Δημήτρη».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner