Μαρία Μπακοδήμου: Χωρίς ρεύμα επί τρεις μέρες

Μαρία Μπακοδήμου: Οι γιοι της έγιναν φαντάροι (pics)

Η επέλαση της Μήδειας μπορεί να έφερε χαρά σε πολλούς ανθρώπους που κατάφερουν να δουν επιτέλους χιονισμένες μέρες, ωστόσο έφερε και αρκετά προβλήματα. Πολλά σπίτια έχουν μείνει εδώ και τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα και χωρίς να γνωρίζουν καν πότε θα επιστρέψει ξανά. Η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, καθώς μένει στην Εκάλη, έκανε μια αγανακτισμένη ανάρτηση στα social media.
«Είμαι κι εγώ από αυτούς στα βόρεια. Από την αρχή της “Μήδειας” το σπίτι μου δεν έχει ρεύμα. Είναι τόσο λογικό να μην μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες εδώ και τόσες μέρες; Θέλω πολύ να δείξω κατανόηση. Αλλά… Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια που κάποια ενδεχομένως να έχουν και κάποιον ασθενή που να χρειάζεται το ρεύμα για υποστήριξη οξυγόνου π.χ.
Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας. Επικοινωνία δεν υπάρχει και κάθε μέρα ακούμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί. Ζεστό νερό ούτε στα όνειρα. Και σκέφτομαι ότι η μόνη λύση για να ζήσουμε καλά σε αυτή την όμορφη χώρα, είναι να γίνουμε ανεξάρτητοι. Να έχουμε γεννήτρια, να έχουμε γεώτρηση, να έχουμε σεκιούριτι, ιδιωτική ασφάλιση. Και μετά σκέφτομαι ότι αν τα καλύψουμε όλα μόνοι μας το κράτος τι θα κάνει; Ήρεμα ρωτάω #Μήδεια», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

 

Γράψτε ένα σχόλιο