Μαρία Μπεκατώρου: Αποκάλυψε «Προσπαθώ 6 χρόνια να κάνω παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως εδώ και έξι χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί. Και φυσικά την έχει πάρει από κάτω, ενώ μίλησε και για το πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο δίπλα σου.

Φυσικά και υπήρξε περίοδος που με πήρε από κάτω. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και ο σύντροφος που έχεις. Το έχω πει και σε μια φίλη μου. Τι προτιμάς να έχεις; Ένα παιδί ή έναν καλό σύντροφο; Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που το ζευγάρι απομακρύνεται

Η παρουσιάστρια μίλησε για μια δύσκολη διαδικασία, καθώς η γυναίκα παίρνει τα φάρμακά της, οι ορμόνες δημιουργούν νεύρα, ψυχολογικές διακυμάνσεις και ο άντρας σου πρέπει να μπορεί να το αντέξει όλο αυτό. «Παίρνεις φάρμακα, έχεις ζαλάδες, κάνεις ενέσεις, μπορεί να παχαίνεις, μπορεί να νιώθεις δυσφορία, μπορεί να πεινάς, να αηδιάζεις, μπορεί όλα αυτά να σου συμβαίνουν ταυτόχρονα. Δεν είναι εύκολη διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τώρα πλέον, δεν κάνει τίποτα θέλει απλώς να ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα της μετά από 6 χρόνια.

Αναφορικά με το αν έχει σκεφτεί την υιοθεσία, δήλωσε πως «δεν το έχω σκεφτεί, γιατί ακόμα πιστεύω πως μπορώ να κάνω παιδί. Είναι κάτι που δεν έχει περάσει από το μυαλό μου ακόμα. Δεν είναι και εύκολο πράγμα η υιοθεσία. Είναι και δύσκολη η διαδικασία και γενναία η απόφαση».

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΓΙΟΡΤΗ: “Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ”

2 comments

  1. γιατι ολο αυτο , τοση ταλαιπωρια , τοσα παιδια χωρις γονεις εξω στον κοσμο

  2. αν εχεις αγαπη και δεν ειναι εγωιστικο απλα να αποκτησεις ενα παιδι , αγαπη μπορεις να δωσεις απλοχερα σε ολα τα παιδια , πως να μην αγαπησεις ενα τοσο δα πλασματακι εστω και να δεν ειναι δικο σου;

Leave a comment