<

Μαρία Μπεκατώρου: ”Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, οι φωνές και στη φασαρία λουφάζω.” Comments Off on Μαρία Μπεκατώρου: ”Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, οι φωνές και στη φασαρία λουφάζω.”

Μαρία Μπεκατώρου: ”Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, οι φωνές και στη φασαρία λουφάζω.” Θεωρείς ότι υπάρχει ανταγωνισμός; Έχει φανεί ο νικητής;

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανταγωνισμός γιατί δεν υπάρχει αποχώρηση. Βέβαια, φαντάζομαι ότι όλοι θέλουν να είναι πολύ καλοί κάθε Κυριακή. Όσο για τον νικητή, είναι λίγο νωρίς ακόμα να φανεί.

Μαρία Μπεκατώρου: ”Θα κάνω εξωσωματική. Είναι δύσκολο και πάνε χαμένες οι προσπάθειες”

Εσύ θα μεταμορφωθείς; Τι θα ήθελες να κάνεις;

Ναι, αλλά δεν μου λένε πότε. Πάντως, θα ήθελα πολύ να μεταμορφωθώ σε άντρα.

Μαρία Μπεκατώρου: “Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Αυτό είναι!”

Με τον σύζυγο σου είστε μαζί 14 χρονιά, εκ των οποίων τα 5,5 παντρεμένοι. Πολλοί ισχυρίζονται ότι χωρίς παιδί δεν υπάρχει οικογένεια…

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος, γιατί δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά, αλλά επειδή αγάπησα τον σύντροφο μου. Όταν ήμουν μικρή ονειρευόμουν ότι την ημέρα του γάμου μου τα πόδια μου θα έτρεμαν από έρωτα για τον άντρα μου, και δόξα τω Θεώ το κατάφερα. Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που αγαπώ βαθιά και ειλικρινά . Είμαι ακόμη ερωτευμένη και ευτυχισμένη κάθε στιγμή που βρίσκομαι δίπλα του. Σίγουρα όμως ένα παιδί φέρνει ακόμη περισσότερη ευτυχία.

Θα ήθελες να κάνεις ένα παιδί;

Ναι, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει. Ωστόσο, δεν θα τρελαθώ και δεν ανήκω στις γυναίκες που βάζουν στόχο να αποκτήσουν ένα παιδί με οποιοδήποτε κόστος. Η απόκτηση ενός παιδιού δεν θα μου γίνει ποτέ έμμονη!

Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου;

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ

Το βασικότερο είναι να αφήνεις χώρο στον σύντροφο σου και να σέβεσαι την προσωπική του ελευθερία. Και όταν είσαι με τον σύντροφο σου, να είστε ό ένας για τον άλλον.

Έχετε περάσει κρίση στη σχέση σας;

Όχι, και δεν τσακωνόμαστε κιόλας.Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, οι φωνές και στη φασαρία λουφάζω. Ακόμα κι αν διαφωνήσουμε, φροντίζω να γαληνεύω την κατάσταση ώστε να μην φτάσουμε στον τσακωμό.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: “ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ. ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ”

Previous ArticleNext Article