Μαρία Μπεκατώρου: Εξηγεί γιατί δεν προέβαλε κανένα πλάνο από την κηδεία του Παντελίδη

Μαρία Μπεκατώρου: Εξηγεί γιατί δεν προέβαλε κανένα πλάνο από την κηδεία του Παντελίδη Στο περιοδικό «People» και στη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου και μεταξύ άλλων μίλησε είπε τον λόγο δεν έδειξαν στο «Πρωινό Σου – κου» πλάνα από την κηδεία του Παντελή Παντελίδη.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ! ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ!

Πρόσφατα στο «Πρωινό Σου – κου» διαφοροποιηθήκατε αισθητά από τις άλλες ζωντανές εκπομπές του Σαββατοκύριακου, καθώς ήσασταν η μοναδική εκπομπή που βγήκε ζωντανά την ημέρα της κηδείας του Παντελή Παντελίδη, χωρίς να παίξει κανένα πλάνο. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

YFSF: Λύγισε η Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα του show

Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Νίκο, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη ή αμφιβολία. Επειδή τον Παντελή τον γνώριζα λίγο παραπάνω, όποτε είχαμε και αντίστοιχα ένα δέσιμο μεταξύ μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βίντεο για εκείνον και να σταματήσουμε εκεί.

ΜΠΗΧΤΗ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑΚΗ: “ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ”

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη δική μου κοσμοθεωρία, δεν πρέπει πάντα να ξεπουλιούνται. Δεν νομίζω πως ο πόνος πρέπει να διατυμπανίζεται. Όσοι δημοσιογράφοι μπορούν και παρουσιάζουν κάτι τέτοιο με τον απαραίτητο σεβασμό, καλώς το πράττουν. Εγώ, όμως, δεν το έχω κάνει ποτέ, αυτό θέλω και, ευτυχώς, δεν μας υποχρέωσε το κανάλι για αυτό.

Συγκινήθηκε στο YFSF η Μπεκατώρου – Καθήλωσε με την ερμηνεία του

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: