Μαρία Μπεκατώρου για την κόρη Ρέμου – Μπόσνιακ : «Δεν την ξεχωρίζω από παιδί μου, τη λατρεύω»

0

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις» παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου που μιλάει μεταξύ άλλων και για την πνευματική της κόρη, Ελένη, την κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Μίλησέ μας και για το πνευματικό σου παιδί, την Ελένη Ρέμου, την κόρη του Αντώνη και της Υβόννης.

Είναι ευλογία να έρχεσαι κοντά και να γίνεσαι οικογένεια με ανθρώπους που αγαπάς, γι’ αυτό και όταν μου το πρότεινε η Υβόννη το αποδέχθηκα αμέσως. Διότι με την Υβόννη και τον Αντώνη είμαστε έτσι κι αλλιώς μια οικογένεια, οπότε επισημοποιήσαμε και τη σχέση μας. Την Ελένη δεν την ξεχωρίζω από παιδί μου, τη λατρεύω. Λαχταράω να την αγκαλιάζω και να τη φιλάω, να παίζω μαζί της. Την αγαπάω σαν παιδί μου. Με λέει νονά, εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζει τη φωνή μου στο τηλέφωνο, είναι μια γλύκα! Αυτό που περιμένει από τη νονά, δυστυχώς, είναι οι σοκολάτες (σ.σ.: γέλια)! Δεν κάνουν καλό τα γλυκά, αλλά η νονά τις περισσότερες φορές της κάνει το χατίρι. Κάποιες φορές πείθω τον εαυτό μου και συγκρατούμαι και δεν της αγοράζω γλυκά, αλλά δεν είναι εύκολο να συγκρατηθώ. Το βλέμμα της είναι γεμάτο ικανοποίηση όταν με αντικρίζει. Πρόκειται για κάτι ασύλληπτο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!