Μαρία Μπεκατώρου για τις παρενέργειες της ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ: ‘Φάρμακα, ζαλάδες, ενέσεις, παχαίνεις’
Μαρία Μπεκατώρου για τις παρενέργειες της ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ: ‘Φάρμακα, ζαλάδες, ενέσεις, παχαίνεις’ «Προσπαθώ έξι χρόνια να κάνω παιδί»
Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως εδώ και έξι χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί. Και φυσικά την έχει πάρει από κάτω, ενώ μίλησε και για το πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο δίπλα σου.
Μαρία Μπεκατώρου Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας: ‘Ένα παιδί στη ζωή μας θα…’
Φυσικά και υπήρξε περίοδος που με πήρε από κάτω. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και ο σύντροφος που έχεις. Το έχω πει και σε μια φίλη μου. Τι προτιμάς να έχεις; Ένα παιδί ή έναν καλό σύντροφο; Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που το ζευγάρι απομακρύνεται
Η παρουσιάστρια μίλησε για μια δύσκολη διαδικασία, καθώς η γυναίκα παίρνει τα φάρμακά της, οι ορμόνες δημιουργούν νεύρα, ψυχολογικές διακυμάνσεις και ο άντρας σου πρέπει να μπορεί να το αντέξει όλο αυτό.
Μαρία Μπεκατώρου: ‘Είμαι προβληματισμένη, με ανησυχεί όλο αυτό που ζούμε, με στενοχωρεί’
«Παίρνεις φάρμακα, έχεις ζαλάδες, κάνεις ενέσεις, μπορεί να παχαίνεις, μπορεί να νιώθεις δυσφορία, μπορεί να πεινάς, να αηδιάζεις, μπορεί όλα αυτά να σου συμβαίνουν ταυτόχρονα.
Δεν είναι εύκολη διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τώρα πλέον, δεν κάνει τίποτα θέλει απλώς να ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα της μετά από 6 χρόνια.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
